Opinie Komiks Farmeramy - odcinek VIII

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 24 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Witajcie Farmerzy!

Rzuć okiem za kulisy najbardziej ruchliwego miejsca w mieście: Spółdzielni!
    Znajdziesz w niej wszystko - od farmerskich zleceń do misji specjalnych.
    Zadowolić klienta to często niesłychanie ciężkie zadanie. Toni Makaroni, osobliwy biznesman o wyszukanym guście, ma kilka życzeń, których spełnienie bez zespołowej pracy może okazać się niemożliwością. Zobacz, co się wydarzy w komiksie nr #8, a wspaniałe nagrody (w tym nowy, rewelacyjny warsztacik) już niebawem będą Twoje!

Środa 25.03.2015 godz. 14:00

Wtorek 31.03.2015 godz. 14:00

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

mysza199710 lubi to.
  2. iza_79

iza_79 Książę forum

dlaczego aż tyle siania na czeka????? :(

3. WarzywnySad

WarzywnySad Czeladnik forum

nooo, pierwszy raz od dłuższego czasu nagrody mi się podobają 8):inlove:

4. Megan

Megan Komandor forum

Znowu czterogodzinna roślina....nie lubię tych krótko rosnących, ech

Event jednak zrobię, chociaż znowu sporo trzeba wypadajek, no i nagrody w pierwszym zadaniu nie powalają, mam tyle już tych myszy a tu kolejne:(

Trzeba dobrze to wszystko przekalkulować.

mysza199710 i kotwbutach. lubią to.
  5. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Odgrzewany kotlecik w wersji zawikłanej... współczuję moderatorom przydzielonym do wątku eventowego 8)
    Całość do zrobienia bez większego trudu - fajnie, że dłuższy badyl rośnie dwa razy dłużej od krótszego, tak jest wygodniej.
    Przyszłościowo patrząc należałoby zrobić ten event... ale komiksy są tak odrażające graficznie, że chyba sobie daruję (tym bardziej, że moja farmerska przyszłość i tak jest już skrajnie niepewna).

6. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

Łooo rety, ale siania (załamka). Wypadajek też dużo.
    Pnącze ciekawe, troche paszy. Tylko po ki diabeł mi te myszy.
    Chyba z pierwszym zadaniem nie będe sie wysilać. Zbiore tyle żeby przejść do następnego. O ile to będzie możliwe.

7. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Pierwsze zadanie warto w całości zrobić, ze względu na ilość narzędzi, w takiej ilości kilka poidełek powinno wypaść, a te się przydadzą.

Event tradycyjnie zrobię w całości, bo rząd fajny i trochę SP wpadnie.

Te zagrody dla myszy, kukułkowe tak nie do końca mi potrzebne, nie lubię kukułek (eventów z nimi nie zrobiłam do dziś) 8)

8. -klaudia88-1988

-klaudia88-1988 Zaawansowany

Buuu myszy :( mam już kilka zagród i nie mogę na nie już patrzeć. Co ustawię TS zawsze zagroda dla myszy mi się trafi,a teraz jeszcze do zdobycia są... ale pewnie są tacy,którzy nie mają i ich to ucieszy. Reszta nagród ok tylko znów widzę sporo wypadajek i obawiam się tego,że znów mogę mieć problem z ukończeniem,bo słabo będą lecieć. Roślin też dużo do siana... przydałby się kombajn.

mysza199710, kotwbutach. oraz Megan lubią to.
  9. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Kukułki wchodzą na targ, w stodole mam 15 000 może zarobię pare SG :)

Do wygrania Zółta Zagroda Myszy, to dobrze bo bidna sąsiadkowa myszamm poluje na nią ze dwa lata, to się dopiero ucieszy dziewczyna :D

10. iwona1957

iwona1957 Komisarz forum

Czy te kukułki w zadaniu to te same, które od tej pory mozna było kolorować? Bo ja mam ich mnóstwo w stodole i gdyby to były te same to nie musiałabym ich hodować.

Ostatnie edytowanie: 24 marca 2015
  11. Megan

Megan Komandor forum

Czyli jak nie zrobię pierwszego zadania w całości, to będę mogła robić kolejne....chyba dobrze myślę.

Też mam prawie 15 tys. kukułek, uzbierało się ich trochę:)

12. Agata00755

te 2 eventowe rośliny :)

13. Megan

Megan Komandor forum

Ja rozumiem, że to te rosliny eventowe musimy rozsiać w pierwszym zadaniu.

14. Agata00755

tu chodzi o kategorię, a eventowe rośliny mają kategorię rośliny specjalne, stąd tak podane ;)

15. Deso

Deso Zaawansowany

Przygotujcie się! Problemy techniczne i kody w ramach rekompensaty nadchodzą!

16. Megan

Megan Komandor forum

Nie rozumiem za bardzo zadania piątego, z tym oddaniem salonów do pielęgnacji wąsów.

Musze dokładnie poczytać.

17. BSBmaniac93

BSBmaniac93 Stary wyjadacz

Wszystko pięknie, ładnie, tylko czemu aż tyle tych roślin trzeba. Trochę to słabe, jak dla mnie no, ale jakoś przetrwać trzeba. :sleepy::oops: Jestem w szoku, że zagroda dla kukułek i warsztacik się pojawia. *_* Sądziłam, że to nigdy nie nadejdzie. :D
    Chociaż nie przepadam za komiksami to się przełamię i coś porobię. :p

18. Agata00755

po 2 zadaniu stawiasz fabryczki ( bo w 2 zadaniu masz te grzebienie, wcześniej nie postawisz), produkujesz 26 sztucznych wąsów, fabryczki chowasz do paska i dajesz do 5 zadania. Identyczny schemat jak to było w komiksie nr 6

mysza199710, kotwbutach. oraz Megan lubią to.
  19. -klaudia88-1988

-klaudia88-1988 Zaawansowany

Ja też właśnie nie rozumiem tego 5 zadania. Ktoś może podpowie o co chodzi z tym oddaniem salonów do pielęgnacji wąsów?

20. Agata00755

bo 3 to są komiksy stałe (kolekcja komiksów), a tych komiksów eventowych do tej pory było 7, teraz będzie 8.
    wyżej wyjaśniłam:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.