Komiks Farmeramy - odcinek VIII - Kubki

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika SMOD_Wadera*, 25 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. drzulia

drzulia Czeladnik forum

witam proszę o pomoc mam wolne kubki na wymianę brakuje mi dość dużo z góry dziękuję

2. _miki101-

_miki101- Czeladnik forum

Witam,
    zagapiłam się z eventem, miałam tygodniową wizytę rodzinną, nie wypadało siedzieć na farmie :) Dynie i arbuzy uzbieram, choć przerażały mnie tysięczne ilości. Gorzej z kubkami. Pozostało 26 godzin, to więcej niż doba, będę walczyć. Ale ze 100 kubków braknie :( Proszę Was o pomoc. Zapewniam, że w podobnej sytuacji możecie na mnie liczyć. Pozdrawiam walczących i tych, którzy juz grają na luzie :)

3. lawendowaszafa

lawendowaszafa Młodszy ekspert

chetnie przyjme zalegajace kubeczki :*

4. matylda8

matylda8 Aktywny autor

Brakuje mi jeszcze 250 kubkow:(. Bardzo, bardzo prosze chetnych o wysylanie kubeczkow!!!!!

5. alinakowalska68

alinakowalska68 Czeladnik forum

Brakuje mi 150 kubeczków:oops::cry:!Pomożecie? Dzisiejszy przydział prezentów oddam.

6. kasia750

kasia750 Hrabia forum

szukam dobrych duszyczek które wspomogą mnie kubkami inaczej nie skończe eventu buuuuu plisss:cry:

7. julian645

julian645 Czeladnik forum

witam brak mi jeszcze 110 kubkow prosze bardzo o pomoc.:)

8. farmokoko

farmokoko Forumowy żółtodziób

mam mnóstwo kubków i moge obdarować jeszcze 4 osoby, zapraszam do wysyłania sówek i zaproszeń do 'sąsiedztwa"

9. szarlotka7711

szarlotka7711 Zaawansowany

Witam serdecznie
    Bardzo proszę o kubki, brakuje mi ich 120. Mogę obdarować jeszcze kilku potrzebujących. Jakby co to piszcie sówki

10. -klaudia88-1988

-klaudia88-1988 Zaawansowany

Dzieńdoberek ;) brakuje mi 262 kubeczków czy ktoś pomoże uzbierać?

11. mondokane

mondokane Czeladnik forum

Poproszę o wsparcie kubkami. Brakuje mi 100.

12. Panda__

Panda__ Czeladnik forum

Potrzebne kubeczki :) Posiadam jeszcze prezenty na wymianę więc proszę o pomoc :)

13. betja74

betja74 Forumowy żółtodziób

ja też poprosze o kubeczki jeżeli ktoś ma wolne....

14. Mysior

Mysior Okazjonalny autor

130 kubeczków brak do końca więc w sumie na styk, dlatego też proszę o podarki :) każda sztuka się przyda. Oczywiście się odwdzięczę.

15. WarzywnySad

WarzywnySad Czeladnik forum

Ludzie, jeśli komuś brakuje 100 kubków to spokojnie zdąży, jeszcze jest 24h ;) panikować mogę ja, bo mi brakuje 220 sztuk :cry:-.-
    jak ktoś ma na zbyciu to proszę o wysłanie kubeczka, nick mam taki sam jak na forum, niestety dziś nie odeślę.. :oops: ale będę wdzięczna !:inlove:

16. Luśka_Paciaciakowa

Luśka_Paciaciakowa Okazjonalny autor

Witam farmerów......jeśli możecie to pomóżcie z kubkami.....strasznie słabo wypadają u mnie....jeszcze tylko 120 szt brakuje mi do 4 zadania......5 zadanie chyba odpuszczę bo zabraknie kubków.....roślinka się kisi w stodole wąsy też......Z góry dzięki Pozdrawiam

Mam jeszcze 3 prezenty na wymianę :)

17. dorcia-77

dorcia-77 Okazjonalny autor

potrzebuję 150 kubeczków do końca misji,proszę pomóżcie:)

18. kasia750

kasia750 Hrabia forum

przygarne kubeczki plisss

19. dawid199411

dawid199411 Forumowy żółtodziób

Przygarnę każdą ilość kubków brakuje mi 270 do końca zadania .
    bardzo dziękuję :inlove:

20. dorcia-77

dorcia-77 Okazjonalny autor

wymienię sie kubkami

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.