Komiks 2 zdjęcia

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Diodas, 15 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Diodas

Diodas Forumowy żółtodziób

Witam.
    Rozpoczęłam komiks nr.2 . Oddałam zwierzaki , 1 strona zaliczona ...niestety nie otrzymałam filmów , z których robi się zdjęcia . Próbowałam w młynie ...nie mam ...ma ktoś jakieś podpowiedzi ?? Prosze o pomoc . Z góry dziękuję . :)

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Spróbuj zalogować się ponownie do gry i sprawdź, czy filmów nadal nie widać.

3. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

4. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Ja mam
    Nie rób komiksu nr.2 tam przewaznie są zdjęcie do zrobienia -szkoda młynu
    Rób 1 i 3 tam jeszcze się nie spotkałem z tymi zdjęciami

5. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Dopytałam o tą sprawę i błąd o którym piszesz został już zgłoszony i obecnie czekamy na rozwiązanie problemu.
    Czy mogę jeszcze w czymś pomóc?

-norbijas- lubi to.
  6. Diodas

Diodas Forumowy żółtodziób

Na razie dziękuję :) Spróbuję się przelogować ..jeśli to nie pomoże , będę czekać na rozwiązanie problemu . Pozdrawiam. :)

7. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Raczej ponowne zalogowanie nie pomoże, ale tak jak napisałam, błąd jest znany i czekamy teraz na jego naprawę :)
    Skoro nie masz więcej pytań, wątek pozwolę sobie zamknąć.
    Pozdrawiam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.