kombajn

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika branicka501950, 7 listopada 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. branicka501950

branicka501950 Koneser forum

Moze ktoś wie kiedy zawita kombajn za pół ceny?

kobuma lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

3. Kasiunia13

Kasiunia13 Baron forum

Zawsze był dwa razy w miesiącu: w okolicach 5tego i 22go. Teraz ostatni był 13 października. Wygląda, że kolejna zmiana na niekorzyść graczy. Trzeba kupić na cały miesiąć, zamiast dwa razy po dwa tygodnie.

kobuma lubi to.
  4. SMOD_Atena

Kasiunia13 minievent bywa i 2 razy w miesiącu ale nie ma na to żadnej reguły, raz jest co 2 tygodnie a innym razem co 3 albo 4.

Czy Autorka wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

5. SMOD_Atena

Kasiunia13 zawsze staram się traktować wszystkich z szacunkiem, nawet jeśli ktoś mnie tak nie traktuje i pomagam jak potrafię. Przykro mi, że odbierasz to inaczej. Również pozdrawiam i jako, że to nie jest dział dyskusyjny Twój post usuwam. Jeśli masz jakiekolwiek zastrzeżenia do mojej pracy to zapraszam ze zgłoszeniem do PT: Pomoc Techniczna.
    A co do meritum tego wątku, Autorka zapytała, ja odpowiedziałam bez zbędnej dyskusji, krótko i na temat. Jeśli Autorka będzie miała jeszcze jakieś pytania to również postaramy się odpowiedzieć.

6. branicka501950

branicka501950 Koneser forum

Dziękuję, można zamykać

7. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro można to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.