Kombajn

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika PawelekMalgosi, 11 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. PawelekMalgosi

PawelekMalgosi Czeladnik forum

udalo mi sie wygrac kombajn na kole fortuny w mlynie i nie dziala :( Prosze pomoc bo czas ucieka.pozdr.

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

PawelekMalgosi, sprawdź w nagrodach na Kole fortuny, czy to kupon. Kupony aktywujesz samodzielnie.

3. marea121

marea121 Młodszy ekspert

Czas ci nie ucieka ,sprawdź tak jak podpowiedział ci TL_mouse , tez możesz sprawdzić w inwentarzu

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

marea121 jeśli był to kombajn aktywowany od razu po zdobyciu na kole to czas działania mija, tylko kupony aktywujemy sami w dowolnie wybranym momencie.
    A jaka nagroda została zdobyta można sprawdzić tak jak napisała TL_Mouse - korzystając z przycisku "Wygrane nagrody".

PawelekMalgosi jeśli coś się nie zgadza, zapraszam do sprawdzenia konta do PT, tutaj poradnik: >>Pomoc Techniczna.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

5. farmerka55

farmerka55 Forumowy żółtodziób

3 grudnia wykupiłam kombajn pomocnicy sezonowi za 39,90 zł i do dnia dzisiejszego tzn 11 grudnia nie mam go na swoim koncie, myślę że jeszcze dotrze proszę o wyjaśnienie farmerka55

6. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Jeśli do tej pory pakiet nie został dopisany do Twojego konta, skontaktuj się proszę z Pomocą Techniczną za pomocą formularza płatności - jak najdokładniej opisz problem wraz z wymaganymi w formularzu informacjami, ponieważ ułatwi to weryfikację oraz skróci czas potrzebny na rozwiązanie problemu.
    Czy Autor wątku ma jeszcze jakieś pytania?

7. farmerka55

farmerka55 Forumowy żółtodziób

dziękuję problem rozwiązany

8. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Najważniejsze, że wszystko się wyjaśniło.

Czy można w czymś jeszcze pomóc autorowi wątku ?

9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

marea121 w takiej sytuacji lepiej zapytać i się upewnić, niż pisać, że czas nie upływa. Twój post usuwam, w niczym już teraz nie był pomocny.
    Autor w razie potrzeby skierowany do PT, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.