Kombajn

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika minio65, 8 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. minio65

minio65 Okazjonalny autor

Czy wprowadzą kiedyś to że będzie możliwość aby kombajn można wyłączyć na czas dojrzewania plonów??? Teraz kombajn w czasie Evętu jest praktycznie nie wykorzystany,roślina rośnie kilka godzin a kombajn stoi tracąc czas!!!

2. -Marlena91-

-Marlena91- Czeladnik forum

No właśnie, maszyna nie pracująca nie pobiera prądu, tak samo kombajn na polu nie pracujący, ne pobiera paliwa, moje pytane brzmi, dlaczego nam uciekaja godziny kombajnu przy, jego spoczynku?

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo wątpię, kiedy wychodzisz z gry to i rośliny nie przestają rosnąć. Gdyby tak zatrzymany został kombajn to pewnie i wzrost roślin/drzew/zagród też zostałby zatrzymany i wtedy gra straciłaby sens.
    Jest jednak taka propozycja Gracza, zapraszam tutaj do zamieszczenia swojej opinii i oddania głosu w ankiecie:
    Czy tutaj są jeszcze jakieś pytania?

4. -Marlena91-

jaką zależność ma wzrost roślin od kombajnu, czy rolnicy na polach zostawiają kombajny żeby, rosły rośliny? bardzo śmieszna odpowiedz:D

5. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Jak śmieszna....
    Przecież to o to chodzi żeby umieć ten kombajn jakos wykorzystać a nie mieć wszystko podane na tacy....wtedy taki kupon załóżmy 24 godzinny móglby być ważny przez nawet i kilkanascie dni bo np. siałabym sobie bawełnę...i jeszcze najlepiej na superpolu....

6. SMOD_Atena

chrumcia91 dziękuję za pomoc.

-Marlena91- cieszę się, że moja odpowiedź Cię rozbawiła :) Lecz nasza gra to nie życie w realu ;)

minio65 czy masz jeszcze jakieś pytanie?

7. taczanka555

taczanka555 Baron forum

Marlena, kombajn zbiera żniwo w ułamku sekundy. Dołóżmy mu jeszcze 60 sek, czyli minuta pracy, gdyby sie wyłączal, miałabyś teoretycznie 60 zbiorów wykupując kombajn na godzinę. Ile by kasy uleciało twórcom gry, gdyby wprowadzili taką zasadę? :)

8. SMOD_Atena

taczanka555 dziękuję za opinię, do dalszych rozmów jednak zapraszam do wyżej podanego wątku z pomysłem, ponieważ dział Pomocy do dyskusji nie służy.

Czy Autor tego tematu ma jeszcze jakieś pytanie?

9. -Marlena91-

Nie mam pytań, można zamknąć. Pozdrawiam...

10. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

-Marlena91- skoro pytań więcej nie ma to pozwolę sobie założyć kłódkę

miłego popołudnia

EDIT: otworzyłem ponownie temat, gdyż nie zauważyłem że nie byłaś autorką tematu. Czy autor ma jeszcze jakieś pytanie?

Ostatnio edytowane przez moderatora: 8 listopada 2016
  11. SMOD_Atena

Autor dalszych pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.