kombajn

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -Nati362-, 22 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -Nati362-

-Nati362- Okazjonalny autor

czy jest 2 godzinny kupon na kombajn - otworzyłam godzinny a wyswietla sie że jest aktywny 2 godziny, może cos sie zmieniło, ii jeszcze jedno pytanie tam gdzie mam postawiona menażerię na wszystkich polach wyswietla się czas menażei a nie faktyczny pól czy innych zagród - czy to błąd i kiedy zostanie naprawiony

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Błąd z wyświetlaniem opisów jest już zgłoszony i trwają prace nad jego usunięciem.
    Co do kuponów, to nie ma dwu-godzinnych, są na 1h, być może uruchomiłaś 2 kupony, dlatego masz na 2 h.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. -Nati362-

-Nati362- Okazjonalny autor

dziękuję za odpowiedź ale uruchomiłam 1 kupon 1 godzinny, znaczy że tu tez jest błąd, prosze to zgłosic dalek i mozna temat zamknąć

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli coś jest nie tak z działaniem kombajnu to zapraszam do PT, tutaj poradnik: >>>Pomoc Techniczna<<<.
    Tam jest możliwość sprawdzenia i weryfikacji zgłoszenia.

A skoro tutaj nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.