Kombajn

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika carlain21, 29 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Mam pytanie:)

Dopiero teraz zauważyłam,że mam aktywny kombajn na 22:50h tylko nie wiem skąd, nie wykonałam żadnej misji z kombajnem, kuponów nie miałam. Wcześniej był nie aktywny.

O czymś nie wiem:) Dali kombajn na początek eventu czy coś?

2. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Może dostałaś od Franka lub super przyjaciela?

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Yaris_123, dziękuję za pomoc.

carlain21, tak jak napisała Yaris_123, być może pomocników dostałaś od super przyjaciela, ale to sprawdzić może tylko PT.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

4. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Nie już wszystko się wyjaśniło po prostu wykonywałam dziś kilka różnych misji i jednak był tam kombajn:) A,żde miałam towar to wrzucałam i nie patrzyłam za jakie nagrody. Super przyjaciela nie mam:)

Dziękuję za wyjaśnienia i pomoc. Zapędziłam się lecąc od razu na forum zamiast wszystko sprawdzić. Może to zmęczenie:)

Temat można zamknąć.

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zdarza się tak w pośpiechu coś przeoczyć, zwłaszcza jak się uwagi nie zwraca. A skoro już wszystko się wyjaśniło i można temat zamknąć to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.