Kombajn

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika HRABIA2010, 26 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. HRABIA2010

HRABIA2010 Forumowy żółtodziób

Witam, dzisiaj po raz pierwszy postanowiłem ułatwić sobie usuwanie różnych elementów z planszy i użyłem funkcji kombajnu. Usunąłem wszystkie budynki z jednej planszy z tą myślą, że znajdą się one od razu na składzie zagród. Szukam ale nie mogę ich znaleźć nie odtworzyły się. Dlaczego? ikona jest taka sama jaka funkcjonuje w zakładce "narzędzie wielofunkcyjne-zlikwiduj budynki. Co prawda tam jest opisane " zburz " ale dla mnie zlikwiduj i zburz to to samo. Myślałem że jest to opcja szybszego przeniesienia do zakładki "zagrody". Nie było żadnego dodatkowego komunikatu z np. wykrzyknikiem !!! o zniszczeniu bezpowrotnym. Proszę o odpowiedź.

2. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

Spróbuj się wylogować i zalogować ponownie. Kombajn nie burzy zagród bezpowrotnie.

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

TrissMerigold., dziękuję za pomoc.

HRABIA2010, jeśli po ponownym zalogowaniu się do gry nadal nie znajdziesz usuniętych zagród, to zastosuj się proszę do tego poradnika : >>>klik<<<. Pamiętaj proszę o wyczyszczeniu pamięci przeglądarki, ciasteczek cookies i flashowych.

Napisz proszę czy zagrody się odnalazły czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Autor kolejnego pytania/problemu nie zgłaszał, więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.