kombajn

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika bolek020159, 18 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bolek020159

bolek020159 Forumowy żółtodziób

Nie pierwszy raz posiadam kombajn lev 86 podczas zbioru on nie reaguje ,ale mój czas ucieka ,i nie staje jak kombajn ,na który zapracowałem,a nie kupiłem, a kombajn ani nie ruszy więc zbieram ręcznie .To po co te kombajny jak go odpalacie dajcie wszystkie kombajny w talonach bo to my na nie robimy .Narzekacie że do kina nie macie sponsorów na reklamy ,ale my musimy za darmo oglądać reklamy na starcie . Więc czemu wy nie traktujecie tej reklamy jako film za kino punkty .

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Co do problemu z kombajnem,to na początek zastosuj się proszę do wskazówek z tego poradnika :>>>Gdy gra nie działa - poradnik,pamiętając również o ciasteczkach flashowych i pamięci przeglądarki.Proponuję również wypróbować działanie kombajnu na innej przeglądarce,polecam Mozillę Firefox.
    Jeśli chodzi o filmy w kinie i ich punktowanie,to odpowiada za to zewnętrzny dostawca/sponsor tych filmików i to od niego zależy ile filmików jest udostępnionych i jak są punktowane.Wszystkie informacje znajdziesz tutaj,zapraszam :>>>Kino

Po zapoznaniu się z poradnikami,napisz proszę czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Więcej pytań nie widzę, w związku z tym temat zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.