kombajn za pol ceny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -mala159-, 3 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

mam pytanie w newsach mam info,ze moge kupic kombajn za pol ceny,ale musze przesc do sklepu przez ZACZYNAMY,klikam,klikam i nic :(:(

czy jest jakis blad??bo widze,ze sa to wszyscy pomocnicy za pol ceny i nie mozna ich zdobyc :(:(

2. Iwka75

Iwka75 Czeladnik forum

U mnie jest podobny problem i nie mogę nic kupić!!!

3. KaBeUK

KaBeUK Analityk forum

Możecie skorzystać z promocji bezpośrednio z galerii handlowej w mieście. Zakładka "Usługi".

4. -mala159-

ale tam sa pomocnicy pojedynczo a tu w newsach jest informacja,ze wszyscy razem sa za pol ceny,wiec jesli to jest na pojedyncze tylko to jest blad w newsach lub...?dlatego chce odpowiedzi MOD!

5. KaBeUK

KaBeUK Analityk forum

Promocja na wszystkich razem pomocników skończyła się dzisiaj rano. Chciałam pomóc, ale skoro nie zaspokoiłam Twoich oczekiwań to przepraszam.

6. Graczom dziękuję za pomoc :)
    Promocja pakietu "Sezonowi pomocnicy" skończyła się dzisiaj o godz 11:00 ...KLIK ..:)

A kombajn za pół ceny można kupić przechodząc do sklepu zakładka usługi....KLIK,..:)

-mala159- nigdzie nie jest napisane że zakupu dokonuje się w pakiecie w Newsach też nie ma takiej informacji, w ewencie "Kombajn za pół ceny " każdego z pomocników kupuje się oddzielnie ...KLIK...:)

Czy masz jeszcze jakieś pytania :)

7. -mala159-

Kleo dzieki ;),te wszystkie info znam :D

temat mozna zamknac,zycze udanego popoludnia :)

8. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Również życzę miłego popołudnia, skoro można to temat zamykam. :)

-mala159- lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.