Kombajn w ogrodzie ozdobnym.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika eliza9070, 28 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Nie wiem, czy to właściwy wątek do tego pytania:
    Dlaczego znowu zmalał kombajn w ogrodzie ozdobnym? Prawie go z lupą szukałem. "Chwilowe-przejściowe", czy powrót do starego?

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witam. Nie wydaje mi się, aby graficzka kombajnu w Ogrodzie ozdobnym zmalała. Wydaje mi się, że jest taka sama, jak od dłuższego czasu.

3. eliza9070

W porównaniu do przycisków:

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Rozumiem, ale tak jak napisałam wcześniej, ta grafika jest już tak mała od bardzo dawna.

5. tes-44

tes-44 Czeladnik forum

No tak prawda kombajn teraz jest znowu mały-przez pewien czas był dobrze widoczny (duży) a teraz znowu trzeba go szukać :)

6. eliza9070

Była mała i ją powiększono.

TUTAJ
    o tym było (info z 18.02.2016):

7. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Hmmm, no rzeczywiście. Być może ja nie zwróciłam uwagi na wygląd kombajnu w Ogrodzie. W każdym razie dopytam wyżej i jak otrzymam jakieś informacje, niezwłocznie dam znać.

8. eliza9070

Dziękuję. Szukałem właśnie w poradnikach, ale zdjęcia nie są zaktualizowane.

9. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Kombajn w Ogrodzie ozdobnym chyba się zawstydził i się próbuje schować ;)

A na poważnie, zostało to już zgłoszone, bo rzeczywiście widok powinien być większy.

Czy mogę jeszcze w czymś pomóc?

10. eliza9070

Wszystko jasne. Czekamy na komunikat o naprawie. Dziękuję. Można zamknąć.

11. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

W takim razie dziękuję, życzę dobrej nocki i zamykam ;)

eliza9070 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.