kombajn usunął pola na innej łące

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika laseczka82, 23 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. laseczka82

laseczka82 Forumowy żółtodziób

Będąc na łące las tropikalny chciałam usunąć małe pola za pomocą kombajnu - po uprzednim zbiorze plonów. wyskoczył komunikat informujący o polach, gdzie jeszcze są niezebrane rośliny, jednak widziałam, że żadnych plonów już nie ma i potwierdziłam, że chcę usunąć wszystkie pola żeby postawić super pola. Pola się nie usunęły, a ponadto ku mojemu wielkiemu zdziwieniu, gdy weszłam na łąkę główną, gdzie miałam na małych polach posadzone brokuły, zarzucony chutnej i za niecałą godzinę rośliny do zbioru, okazało się że pola zostały usunięte. Jak to możliwe, że kombajn usunął mi pola ma innej łące? Czy ktoś mi to zrekompensuje ten błąd i jaką mam mieć pewność że to się nie powtórzy - choć zdarzyło mi się to pierwszy raz.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Taka sytuacja może się zdarzyć kiedy za szybko wykonujesz jakieś czynności, nie dotrą one do serwera i nie zdążą być zapisane w bazie danych. Niestety za takie działania Gracza nie są przyznawane pojedyncze rekompensaty, szczególnie że potwierdziłaś usunięcie pól w okienku z ostrzeżeniem.
    Aby sytuacja się nie powtarzała zwracaj proszę uwagę czy Twoje czynności zostały zapisane, widzisz to co dzieje się na Twojej farmie i nie potwierdzaj usunięcia pól jeśli pojawiające się okienko nie odpowiada łące na której się znajdujesz.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. laseczka82

laseczka82 Forumowy żółtodziób

Szkoda, że gra nie nadąża za graczem.. Dziękuję za odpowiedź i nie pozostaje mi nic innego jak ostrzec innych przed taką sytuacją.
    można zamknąć.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Skoro można to zamykam i życzę miłego dnia.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.