Kombajn - stajenny - wypełnianie oaz miłości jednym rodzajem zwierzaków.

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika MOORDOOR, 11 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy podoba Ci się opisany pomysł ?

1. Tak

93,3%
  2. Nie

6,7%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MOORDOOR

MOORDOOR Forumowy żółtodziób

Witam

Podczas obecnego Baby Boom nasunęła mi się myśl, aby do istniejącego modułu "Stajenny" w pomocnikach farmerskich dodać opcję możliwości wypełniania oaz miłości zwierzakami jednego rodzaju.
    Mamy już opcję dodawania perfum, więc pewnie istnieje "techniczna" możliwość dołożenia opcji o którą proszę :) Dlatego 1 rodzaj zwierzaków, gdyż mixy to indywidualna sprawa każdego gracza (ułożenie poszczególnych zwierzaków w oazie, itp.) a ta opcja ma pomóc graczom bawiącym się na podstawowych zwierzakach.
    Pod rozwagę daję również możliwość dodawania kolorowych zwierzaków 1 rodzaju :)

Pozdrawiam serdecznie

2. PaulinkaG1904

PaulinkaG1904 Aktywny autor

3. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

Nie bawię się w miksy i też niespecjalnie mnie rajcuje klikanie tego samego po 4 razy w każdej oazie.
    Pomysł dodaję do spisu treści.

MOORDOOR lubi to.
  4. gonia1973

gonia1973 Forumowy żółtodziób

Pomysł zacny,godzien uwagi ,moje lenistwo zadowolone - zagłosowałam na "tak". Nie miksuję,a czasami jak źle najadę na ramke,wszystko ucieka. Klikanie w kombajnie bardzo ułatwi sprawę. Jeszcze jakby od razu pasze dodawało......ale pewnie za dużo na raz bym chciała :p

5. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

pewnie ze tak. już też nie raz o tym myślałam. bardzo przydatne by to było :)

6. rybka1270

rybka1270 Forumowy żółtodziób

bardzo mi się podoba pomysł też o tym myślałam kiedy on zacznie działac

7. mariogr2014

mariogr2014 Stały bywalec

To by bylo idealne rozwiazanie . Trzeba sie sporo naklikac obsadzajac oazy. Nie mowiac juz o przesunieciu w czasie zbioru oaz. Traci sie wiele czasu niepotrzebnie
    Glosowalem na tak

Ostatnie edytowanie: 8 grudnia 2015
  8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W związku z wprowadzoną do gry aktualizacją oaz miłości wraz z Asystentem hodowli >>>klik<<<, gratuluję Autorowi pomysłu, a wątek zamykam i przenoszę do archiwum z odnośnikiem do Pomysły zrealizowane : >>>klik<<<.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.