Kombajn sam rozsiewa Super Nawóz

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika cetynio, 2 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. cetynio

cetynio Mieszkaniec forum

Witam. Szkoda, że ciągle zamykacie tematy i trzeba powielać zamiast podyskutować w jednym. Mam ten sam problem z kombajnem co użytkownik tego zamkniętego już tematu https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/kombajn-sam-rozsiewa-sn.26635/
    Wysiał mi bez mojej wyraźnej zgody prawie 1000 szt SN >:( Właśnie przed chwilą wywalił mi ostatnie 20 sztuk. Uważam że powinniśmy to zgłaszać do PT żeby coś z tym zrobili. Piszę tu po to, żeby inni, komu tak się stało również napisali, bo wiem, że jak jedna osoba to zrobi, to jedyna odpowiedź jaką się otrzyma jest - wyczyść ciasteczka :wuerg: u mnie z tym jest ok.
    Z moich obserwacji wynika, że dzieje się to wtedy, kiedy siejemy roślinę, która wypada w tym samym miejscu co okienko super nawozu i wtedy go wywala na pola. To jest błąd i to nie graczy a strata poważna. Akurat na seler albo kapelusznik świetlisty żal dać SN :eek:

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

cetynio, tamten temat Gracza został zamknięty ponieważ Autor nie miał więcej pytań a zgodnie z zasadami działu takie tematy są zamykane.

A co do Twojego problemu, to zauważ proszę że jesteś drugą osobą, która opisuje taką sytuację i zgłasza problem. Gdyby problem leżał po stronie gry to zgłaszaliby go wszyscy Gracze używający kombajnu, a jak widzisz od tego zamkniętego wątku nie ma ani jednego zgłoszenia. W pojedynczych przypadkach źródła problemu należy szukać u siebie i to że masz wyczyszczone ciasteczka może okazać się nie wystarczające. Zapoznaj się proszę z tym poradnikiem : >>>klik<<< i stosuj się proszę do wszystkich zawartych w nim wskazówek, a gra będzie działała poprawnie.
    Jeśli uważasz, że z Twojej strony wszystko jest zrobione właściwie, to zapraszam ze zgłoszeniem do Pomocy Technicznej >>>klik<<<, tam Twoje konto zostanie sprawdzone.

Edycja : W ramach testu posiałam właśnie kapelusznik świetlisty i tak jak zawsze siewnik podlał tylko wodą a SN pozostał nienaruszony co widać na poniższym obrazku :

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

Ostatnie edytowanie: 2 listopada 2015
  3. cetynio

cetynio Mieszkaniec forum

Dziękuję za odpowiedź. Tylko się cieszyć, że nie dzieje się tak na większą skalę. Zgłoszenie do PT zostało wysłane. A chyba z 2 czy 3 dni temu została zainstalowana kolejna przeglądarka więc co tu mówić.. :sleepy:

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, a skoro napisałeś do PT i tutaj nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.