kombajn sam rozsiewa SN

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika tematusz1, 25 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. tematusz1

tematusz1 Okazjonalny autor

Zasiew przy użyciu siewnika włącza automatycznie rozsiew SN. Jak poradzić sobie z problemem?

2. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Ze dwa lata temu miałem identyczną sytuację. Były wówczas jakieś problemy i gra niemiłosiernie lagowała. Posiałem jakiegoś badyla na łące i akurat wtedy coś się zacięło i wywaliło mi na pola 200 jednostek SN. To było jednorazowe zdarzenie i nigdy więcej mi się nie powtórzyło. Myślę, że tym razem też to może mieć związek ze spowolnioną grą, na którą się niektórzy użytkownicy skarżą.

3. tematusz1

Mnie zdarzyło się to już 3 razy po 202 SN w ciągu jednego dnia. Wtedy gdy pole wyboru rośliny pokrywa się z okienkiem wyboru SN.
    Czyli nie ma na to sprawdzonych metod? Szkoda

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Mnie się to jeszcze nie zdarzyło, być może dlatego że kiedy są jakieś chwilowe zawieszenia gry i zaburzona płynność lub gra spowalnia, wtedy uważnie wykonuję wszystkie czynności i nie klikam dwa razy w ten sam przycisk w oknie kombajnu czy w ikonę rośliny. Aby gra działała prawidłowo bardzo często stosuję się również do wszystkich wskazówek z tego poradnika, polecam : >>>Gdy gra nie działa - poradnik <<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. tematusz1

dziękuję, nie

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Skoro nie masz już pytań to miłego wieczoru życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.