kombajn od Franka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ewachodkiewicz, 26 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ewachodkiewicz

ewachodkiewicz Zaawansowany

po odebraniu nagrody kombajn nie działa w oazie

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W dzisiejszym prezencie jest Asystent hodowli, dzięki któremu możesz ustawić większą ilość powtórzeń wybranych zwierząt. Tutaj znajdziesz wszystkie informacje na temat tego pomocnika:
    Aby zebrać gotowe hodowle z oaz potrzebny jest kombajn.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. ewachodkiewicz

wiem jak działa kombajn w oazie ale tam go nie ma ikonka odsyła do zakupu

4. SMOD_Atena

Nie będziesz miała kombajnu w oazie bo w dzisiejszym prezencie od Franka kombajnu nie ma, jest Asystent hodowli na 2 h a jak już wyżej napisałam, ten pomocnik nie zbiera z oazy.

5. ewachodkiewicz

to co on robi

6. -nefretete1-

-nefretete1- Chodząca legenda forum

karmi i poi zwierzęta w zagrodach

7. ewachodkiewicz

opowiada Pani nieprawdziwie

8. piechanna

piechanna Analityk forum

Asystent hodowli tego nie robi, to zadanie stajennego.
    Asystent hodowli pomaga tylko w ustawieniu wielokrotności powtórzeń w oazach.
    Klikasz na strzałkę i od razu możesz ustawić więcej hodowli, a nie pojedynczo
    gdy go nie posiadasz.

9. SMOD_Atena

-nefretete1- karmi i poi zwierzęta w zagrodach - Stajenny.

ewachodkiewicz jeszcze raz - Asystent hodowli to pomocnik w oazie miłości, przy jego pomocy możesz ustawić wybraną ilość powtórzeń wybranych zwierząt, np..włożysz 4 kury i posiadając Asystenta możesz wybrać np...10 czy 20 powtórzeń tej hodowli klikając na znaczek + lub maksymalną ilość 132 czy na ile wystarczy Ci super paszy/zwierząt - klikając na strzałkę:

Po wybraniu zwierząt i włożeniu ich do oaz, możemy wybrać ilość powtórzeń tej operacji. Zatwierdzamy wciskając u dołu START.

Bez Asystenta taką hodowlę możesz uruchomić tylko 1 i każdy następny wkład zwierząt musisz powtarzać wkładając zwierzęta od nowa.

piechanna dziękuję za pomoc.

10. ewachodkiewicz

ja to wszystko wiem tylko nagroda nie pojawiła się sprawdzcie dlaczego

11. SMOD_Atena

ewachodkiewicz z poziomu forum nie sprawdzę, poza tym w tej chwili to już tego Asystenta nie będziesz miała aktywnego, bo był tylko na 2 godziny i jeśli odebrałaś prezent przed otworzeniem tego tematu to czas jego działania już minął i w tej sytuacji nawet Pomoc techniczna już nie będzie miała czego sprawdzić.

12. piechanna

piechanna Analityk forum

Prawdopodobnie już jej czas się skończył, bo włącza się automatycznie po odebraniu
    prezentu, a trwa tylko 2 godziny, więc w chwili obecnej już go na pewno nie masz
    sądząc według godziny napisania pierwszego postu.

13. ewachodkiewicz

NIE MIAŁAM GO ANI PRZEZ MINUTĘ OD GODZINY 7,28

14. ziomus210

ziomus210 Okazjonalny autor

u mnie też po włączeniu nie pojawił się ani na chwilę

15. zerkac1

zerkac1 Mieszkaniec forum

Od pomocy w takich sprawach jest POMOC TECHNICZNA

16. SMOD_Atena

ewachodkiewicz nie pisz proszę dużymi literami, jest to zabronione na naszym forum.

A jeśli chodzi o tego typu nagrody, które działają krótki czas to na przyszłość w razie jakiegoś problemu jak najszybciej należy skontaktować się z Pomocą techniczną, tutaj poradnik jak wysłać zgłoszenie: >>Pomoc Techniczna.

ziomus210 dla Ciebie również powyższa informacja, z poziomu forum nie mamy możliwości aby sprawdzić konta Graczy.

Graczom dziękuję za pomoc.

Czy są jeszcze jakieś pytania?

17. SMOD_Atena

Dalszych pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.