kombajn na cudownym pnaczu (CP)

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika rysio, 1 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. rysio

rysio Półbóstwo forum

Od momentu wprowadzenia tego udogodnienia wystepuje u mnie SPORADYCZNIE (czyt. rzadko ale sie zdarza) ze przy zbieraniu kombajnem nie wyskakuje mi tabelka zbiorcza co i w jakiej ilosci zostalo zebrane. I nie ma tu znaczenia ktora przegladarka (FF; Chrome, IE; Opera) oraz stan wyczyszczenia/niewyczyszczenia ciastechek flashowych.

Czy ktos ma podobne obserwacje???

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja u siebie nie zaobserwowałam takich błędów nawet sporadycznie. Tabelki u mnie wyświetlają się przy każdym zbiorze,
    Oprócz czyszczenia spróbuj może odinstalować i ponownie zainstalować wtyczkę AFP :>>>klik<<<. Czasami zdarza się, że wtyczka ta ulegnie częściowemu uszkodzeniu i wtedy niektóre elementy gry nie działają prawidłowo.

3. rysio

rysio Półbóstwo forum

Niestety tez nic nie dalo / nie daje

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W takim razie zapraszam ze zgłoszeniem do PT.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

5. rysio

rysio Półbóstwo forum

Pytanie nie raczej spostrzezenie:
    - im wiecej galezi do zebrania tym blad bardziej prawdopodobny

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Jak pisała SMOD_Atena, zapraszam ze zgłoszeniem do Pomocy Technicznej, z pozycji forum nie ustalimy co się dzieje na Twoim koncie. Skoro dalszych pytań nie masz to temat pozowlę sobie zamknąć. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.