kombajn i pomocnicy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wiesi06, 11 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wiesi06

wiesi06 Aktywny autor

nie zauważyłam eventu "pomocnicy sezonowi", a pojawia mi się info, że mogę zakupić na miesiąc za 40 zł; czy to błąd, czy mogę skorzystać?

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

wiesi06, z OO - dokładnie tego Promocja pakietu sezonowi pomocnicy - wynika że obecnie nie ma tego mini eventu. Może otrzymałaś jakąś indywidualną ofertę? Czy po wylogowaniu i ponownym zalogowaniu się do gry nadal masz widoczna taką ofertę?

3. wiesi06

wiesi06 Aktywny autor

po przelogowaniu nadal jest widoczna oferta w banku,
    a po kliknięciu dostałam info:
    " Przelej 40,00 PLN na następujące konto, a otrzymasz: Pakiet "Pomocnicy sezonowi"
    Odbiorca:
    Global Collect BV
    Bank:
    ING Bank Warszawa
    Numer konta: ...."

czy mogę kupić?

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

wiesi06, jeżeli wejdę przez bank to mam cenę 60zł, jeżeli wejdę przez baner w mieście to mam ofertę za 40zł. Jak pisałam być może jest to indywidualna promocja dla danego konta. Postaram się dopytać czy można bezpiecznie z takiego zakupu korzystać. :)

5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

wiesi06, dopytałam, poszukałam i okazuje się że taka oferta czasem pokazuje się na banerze w mieście, więcej o niej można przeczytać tutaj: ..::klik::.. :)
    Oferta ta jest ofertą indywidualną i nie zawsze jest ona dostępna. Oczywiście można z niej korzystać, jednak podczas transakcji radziłabym sprawdzać cenę do końca, gdyż jest to krótka oferta i trzeba po prostu się pilnować żeby nie zniknęła tuż przed jej sfinalizowaniem. :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

6. wiesi06

wiesi06 Aktywny autor

dziękuję bardzo
    więcej pytań nie mam

7. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Również dziękuję, skoro dalszych pytań nie masz to temat pozwolę sobie zamknąć. :)
    życzę udanego dnia. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.