kolorowe zwierzęta

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Yaris_123, 1 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Gdzie znajdę jakąś tabelę, w której podane są wartości kolorowych zwierząt z oaz? Może ktoś podać jakiś link??

2. Wejdź do stodoły zaznacz "zwierzęta z hodowli" tam masz podaną wartość każdego zwierzątka :)

3. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

No niby tak o tym to wiem, ale niestety nie wszystkie posiadam z kolorowych zwierząt:)

4. BA_Musa

BA_Musa Guest

Mówisz o wartości PD czy SG?

5. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Wartości SG

6. BA_Musa

BA_Musa Guest

Ale przecież ceny się zmieniają, więc nie wiem czy takie coś jesteśmy w stanie podać.

7. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

No, wiem, ale przecież wszystko ma swoją wartość SG w stodole, tak? I o te podstawowe wartości mi chodzi.

8. BA_Musa

BA_Musa Guest

W tabelkach nigdzie tego nie mamy. Przynajmniej ja nie kojarzę żeby coś takiego było. A też nie mam wszystkich żeby zobaczyć.

9. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Wydaje mi się, że na starym forum było coś takiego (nie pamiętam tylko w czym to było)... A nie można jakoś uzupełnić tych tabelek z kolorowymi zwierzętami?? :)
    Chyba wobec tego nie mam więcej pytań, można zamknąć.

10. BA_Musa

BA_Musa Guest

Sugestię zawsze możesz zgłosić w tym dziale
    FAQ - pod lupą

A skoro nie masz pytań to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.