Kolorowe ulepszenia z ts

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika anndyj, 7 listopada 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. anndyj

anndyj Nadzorca forum

Mam pytanie do graczy, czy ktokolwiek z was otrzymał z tajemniczych stajennych kolorowe ulepszenie psów, kotów lub motyli? Od wprowadzenia ich do hodowli nie dostałam ani jednej sztuki i zastanawiam się czy to celowe działanie BP czy może przeoczenie. Jednocześnie prośba do moderatorów o dopytanie jak to jest z tymi ulepszeniami?

Marrylan, magdalena oraz zagma lubią to.
  2. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Bardzo dobre pytanie, u mnie też ulepszenia dla tych zagród z TS nie wyskakują.
    Podpinam się i czekam razem z Tobą na odpowiedź.

Marrylan, magdalena oraz anndyj lubią to.
  3. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Muszę Was zmartwić.
    Dzisiaj zrealizowałem potencjalne kawie (dostałem 2 na 31 TSów) i wśród nich perełka - różowe psy.

4. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

U mnie były różowe koty i psy, ale to daaawno

Marrylan, magdalena oraz zagma lubią to.
  5. zagma

A nie przyjechały przypadkiem pociągiem? Pamiętasz może?

A jak u Was wygląda sprawa z motylami?
    Mam dwa ulepszenia: czerwone i pomarańczowe, oba z eventu, z TS ani jednego.

Gratulacje Ryś. Różowe ulepszenie z TS to rzadkość :).

Marrylan i hlnrys lubią to.
  6. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Wieczorem wrzucę na konto testowe trochę najnowszych TS i zobaczę, co z nich wyjdzie.

7. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Z tych najnowszych TSów dostałam różowe bobry, ale nie o to pytał autor tematu ;)

Jeśli chodzi o motyle, to pomarańczowe mam z jakiegoś eventu, a czerwone z GT. Z TSów motyli nigdy nie miałam.

Koty/psy musiałam zdobyć na chwilę przed wprowadzeniem neonowych. Raczej z TSów, pociąg u mnie nie był nigdy różowy - przynajmniej nie pamiętam

Marrylan i zagma lubią to.
  8. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Jako Gracz sprawdzam tylko pod kątem obecności nowych i różowych. Natomiast przekazana została prośba o sprawdzenie -i mamy już odpowiedź - szanse są, ale zbyt wysoka częstotliwość pomarańczowych pawi może powodować problemy z otrzymywaniem innych ulepszeń zagród. Czy możemy jeszcze jakoś pomóc?

MOD_Zgredek*, magdalena oraz -norbijas- lubią to.
  9. zagma

To w takim razie czy istnieje szansa, że wypadalność pomarańczowych ulepszeń dla pawi kiedyś spadnie?
    Czasem boję się lodówkę otworzyć xD:cry:xD.
    Wypadają z TS, z koła, po kilka sztuk, ileż można.
    Chciałabym dla odmiany dostać pomarańczowe motyle albo koty, serio.

10. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Skoro stwierdzili, że jest nieproporcjonalnie wysoka i nie uznali, że tak ma być to myślę, że podzieli los surmii i ostatnich żółtych ulepszeń na kole.

11. zagma

Czyli niewiele się zmieni pod tym względem.
    Niby miało być mniej żółtych ulepszeń na kole, a paski od nich trzeszczą.
    Tak samo będzie z pawiami, słowa, puste słowa ze strony BP...

Z mojej strony to wszystko, ale może Anka będzie chciała jeszcze coś dodać lub zapytać.
    Dziękuję.

Marrylan lubi to.
  12. anndyj

anndyj Nadzorca forum

Dziękuję, temat uważam za wyczerpany. Pozostaje mieć nadzieję, że twórcy pochylą się nad tym zagadnieniem i na farmach zacznie pojawiać się coś innego niż pomarańczowe pawie, strusie i bobry :wuerg:

13. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Również dziękuję i skoro nie ma dalszych pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.