Kolorowe Liście

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 12 września 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dana7317

dana7317 Moguł forum

Uff wreszcie...mozolnie dobrnęłam do mety :p...nie lubię eventów 1 łąkowych męczą mnie straszliwie zwłaszcza, że SN zawsze braki i

trzeba na piechtę :sleepy:.
    Jednak mam i ja wszystkie dobra: hieny, pelikany i pnącze i z tego cieszę :Dsię.

Protestujące świniaczki wystawione by pnącze wykorzystać.

Powodzenia tym co dalej ,,sólbulwią''-ziarnko do ziarnka da pelikanka:)

2. ShaGGy778

ShaGGy778 Książę forum

No to koniec, kolejna gałązka zawisła na pnączu.:):inlove:

3. klonek68

klonek68 Nadzorca forum

Powolutku i ja zakończyłem eventxD

4. grania.

grania. Komisarz forum

Przy totalnym braku czasu dobrnę do końca. Brak 2300 solniczek = 4 zbiory, czyli dwa dzisiaj i dwa we wtorek, no może dzisiaj uda się trzy, to zostałoby na wtorek tylko na rano.8)

5. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Zbieram sobie hortensję, zbieram jesienne kasztany do zupki i ostatniego kroku... Chlebek marchewkowy i jabłecznik z cukinią oczywiście zjedzone. A tutaj nagle mnie z gry wylogowuje - cuda i dziwyxD:cry:xD Dobrze, że udało mi się ponownie zalogować i czas na sianie badyla jest do jutra do 22:00.

EDIT: Już zostały sianie badyla i wylotki tylko do ugotowania 13 zup - niezłe żarłoki w tym evencie:p;) A konkretniej 13 * 150 - 315 = 1 950 - 315 = 1 635 badyli i 13 * 10 - 92 = 130 - 92 = 28 jesiennych kasztanów.

Ostatnie edytowanie: 18 września 2023
  6. suzi971976

suzi971976 Mieszkaniec forum

Nie wiem jak wy a ja mam problem wejść na targ , oddać zupy kręci się kwiatek i kręci a potem, albo zaskoczy albo odświeżam i znowu się kręci:(:mad::cry:

bogusiania, melody28 oraz grania. lubią to.
  7. Cichy67

Cichy67 Forumowy żółtodziób

Witam jeśli jeszcze ktoś to czyta to poproszę o podesłanie kilku kasztanków w formie prezentu. Pozdrawiam Cichy67

melody28 i krasnoludek10 lubią to.
  8. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Odbierz sowę.

9. szary_ludzik

szary_ludzik Analityk forum

10. grania.

grania. Komisarz forum

U mnie też już protestujące świnie mogą protestować podwójnie

11. krasnoludek10

Za 4 godziny i u mnie koniec. Zostanie trochę ponad 15 jesiennych kasztanów i równe 50 badyli - aż dziw, że się tak idealnie wstrzeliłem:p;)xD:cry:xD

12. melody28

melody28 Wielki mistrz forum

wyliczyłam roślinę na styk xDmam tylko nadmiar 10szt z wyrównywania. Fajny event w starym stylu, kiedy tylko się oddawało do przycisków xD spełniłam w końcu swoje farmerskie marzenie i kupiłam przepis na chutnej na wyprzedaży :music:kasztanów mam 76 na plusie, pewnie jakbym nie wzięła na noc długiej rośliny byłoby na styk

13. krasnoludek10

I po evencie. Ale coś mi się w rachunkach popsuło, bo zostało 165 badyli i 41 jesiennych kasztanówxD:cry:xD

14. Majka501

Majka501 Chodząca legenda forum

Ja zakończyłam event wczoraj i jestem zadowolona , ponieważ bardzo podobają mi się nagrody czyli Hieny i Pelikany. Z zagadkowych zagród nie udaje się ich zdobyć a tu proszę trochę determinacji i udało się - jestem szczęśliwa i dumna z siebie . Trzymam kciuki za pozostałych farmerów macie jeszcze 8 godz. na pewno wam się także uda. Pozdrawiam

15. suzi971976

suzi971976 Mieszkaniec forum

Właśnie zakończyłam , obyło się bez dopalaczy , pomimo braku czasu dałam radę.

16. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Dziękujemy za opinie. Temat zamykam i przenoszę do archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.