Kolorowe Liście

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 12 września 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. suzi971976

suzi971976 Mieszkaniec forum

Już myślałam że to tylko u mnie. No i o oszczędnym sadzeniu będzie trzeba zapomnieć.

2. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Ano leży. Nie wiem ile to potrwa ale mimo wszystko postaram się skończyć event bez zbędnych wydatków.

3. incasent

incasent Ambasador forum

Ruszyła.

4. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

5. incasent

incasent Ambasador forum

Nie bardzo to działa jak maszyna, nawet nie działa jak ociężała maszyna ;)

6. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Powoli, ospale?
    xD:cry:xD

7. danabog

danabog Mieszkaniec forum

Szarpnęła powoli i ciągnie z mozołem.....

8. suzi971976

U mnie barany z taczką biegają i biegają , czasem przechodzą na wyższy bieg i się im udaje. Już się chyba zmęczyły;)

9. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

i kręci się kręci kwiatek za kwiatkiem xD

10. Lenka6711

Lenka6711 Naśladowca mistrzów

I spieszy się, spieszy, by zdążyć na czas8):music:

11. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Roślina w komplecie :)
    Jeszcze 84 kasztany i koniec :)

Ostatnie edytowanie: 16 września 2023
  12. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

I koniec

13. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

U mnie koniec będzie jutro rano. został ostatni zbiór eventówki. niby mogłabym podlać SN i skończyć dzisiaj, ale chyba to nie ma sensu.

14. Kafelowy

Kafelowy Naśladowca mistrzów

Jeszcze pół godziny i po ewencie. Na szczęście obyło się bez nerwów, bo ostatnio Farma stała się bardzo stresująca. Wczoraj u mnie dodatkowo doszły problemy z internetem, co pokrzyżowało mi plany z wczorajszym ukończeniem zbiorów. Ale mówi się trudno. Dobrze że był jeszcze czas . Wreszcie mogę jutro pospać do oporu, bez konieczności wstawania do zbioru. Życzę wszystkim farmerom miłej niedzieli i wypoczynku po misyjnych trudach,

15. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

jeszcze 1666 badyla obym zdążyła

16. bogusiania

bogusiania Książę forum

Zrobiłam w sobotę rano, już zapomniałam. Wczoraj cały dzień wolne od farmy, więc ewentualne turbulencje mnie ominęły. Tylko niepotrzebnie skosiłam kombajnem 1 dyniowy wrrr. Użyłam 1xdyniowy tylko na początku eventu, przed pierwszy zbiorem. Dalej zarabiam mln SG na gruszkach. Powodzenia jeszcze zapracowanym farmerkom i farmerom, do końca duuużo czasu, więc wszystkim powinno się udać skończyć ten niewymagający i przyjemny event :)

Ostatnie edytowanie: 17 września 2023
  17. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

zdązyłam zrobić ewent przed wyjazdem w góry :) z telefonu ciezko by było

18. suzi971976

Gratulacje , miłego wypoczynku jak spotkasz barany to je przeproś za długo dystansowe przebiegixD

19. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

Jeszcze 3 siania i koniec, zostało mi ostatnie zadanie do zrobienia. Sieję pomalutku, na piechotkę, nawet nie bardzo pilnuję czasu. I tak zdążę :)

20. mahartka

mahartka Baron forum

jeszcze 3 tysiące rosnących solniczek i pnącze moje :) ile jeszcze tego eventu ? powinno się udać :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.