Kolorowe Liście

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 12 września 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

Już poprawiłam ,rozpędziłam się przez ten event.Chociaż na Dzikiej działy się u mnie wczoraj cuda i mieszały się pola.Ale to pikuś bo roślinę zebrałam prawidłowo.xD:pxD

2. Aisha1969

Aisha1969 Ambasador forum

w 7 i 8 kroku są skrzynki farmerskie bonus I po ich otworzeniu zaniemówiłam 2 x 100% na 24h do stodoły w złotym slocie :D,posiedzą w pasku na inne czasy ,9 krok skończę na piechotę :music:;)

3. suzi971976

suzi971976 Mieszkaniec forum

Oj tam , oj tam co niektórzy panikują troszkę , ja tam sobie chodzę codziennie na 12 do pracy i wcale się nie przejmuję . Na pewno zdążę , sobota wolna niedziela tez , jeszcze zdążę w realu zupę upichcić .

4. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Nadzorca forum

przyznaję się , chyba po części przez Was robię ;) kończę 6 , brakło 82 szt roślinki

5. incasent

incasent Ambasador forum

Ja tam sobie dreptam powolutku:

Nawet "chleba" Rysiowego nie używam, bo drogi straszecznie xD
    4 zbiory na dobę o samej wodzie = 2.400 roślinek na czysto. Za dwa dni z malutkim kawałkiem, będą roślinki i "wylotki" na całość. A do końca ewentu jeszcze prawie 120 godzin.
    ---------
    Są eventy i eventy...
    Jednych nie da się zrobić bez dopalaczy [Wielkie łowy], inne [takie jak ten] zrobią się same.
    Wiadomo, wszystko mierzy się miarą zawartości stodoły, zasobów i czasu. I tu ciężko określić, kto jest na dorobku, kto nie...
    Za chwilkę kolejny ciężki event [gra w kości], gdzie będą potrzebne tony zielska i wylotek.
    -----------
    Dlatego ja sobie truchtam. Cały event będzie mnie kosztował 15 SN i 15 SNZ. A i tak zrobię go przed czasem ;]
    Oczywiście doskonale rozumiem osoby, które mają regularny, duży i stały "dochód" zielonych kropelek. Pracowały na to przez lata i dzisiaj z tego korzystają. Ja wciąż na to muszę pracować. I pewnie nie tylko ja ;)
    ------------
    Czasami nie warto strzelać z armaty do muchy ;]
    Powodzonka :)

6. zefirek55

zefirek55 Zaawansowany

Kochana ,to jesteś pod szczęśliwą gwiazdką urodzona,bo ja ze wszystkich zebrałam tylko bonusy tpd. Pnącze odpalone i tyle dobrego;)

7. guska74

guska74 Czeladnik forum

bardzo sie wkurzyłam.rano zebralam z dzikiej laki tylko 146 roslinek,co sie stało//a mam bonus 200%.powie mi ktoś co jest?Znowu gra sie psuje??

8. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Zostały 2 ostatnie kroki.

9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

10. szary_ludzik

szary_ludzik Analityk forum

Powolutku, pomalutku, aby do przodu. Liczyć będę w poniedziałek.
    Ostatni krok trudny się wydaje. Zobaczymy.

11. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

ostatnia prosta musze ugotowac jeszcze 15 garów zupki :D łącznie mi potrzeba 5.850 badyla :) zrobi sie :p

12. Aisha1969

Aisha1969 Ambasador forum

3 tysiące badyla do końca ,zupa ugotowana xD:music:

13. grania.

grania. Komisarz forum

Oj coś ciężko mi idzie, roboty full i za często nie mogę wchodzić na farmę, ale sporo czasu i do wtorku na pewno zrobię.8)

14. suzi971976

suzi971976 Mieszkaniec forum

Jakiegoś lenia złapałam , godzina do zbioru a mi się już nie chce czekać . Może przez to że trzeba pichcić w garach :sleepy: szkoda mi sn , przyda się na bardziej wymagające eventy.

15. Ciasteczkowa♥

Ciasteczkowa♥ Komisarz forum

Niestety zaliczyłam poślizg, bo nie wiem jakim cudem, ale wszystkie roślinki wpłaciłam do eventu przed rozsiewem xD No i trzeba było czekać i od nowa rozsiew robić :cry:
    Dzisiaj czasu było mniej, bo na własnej skórze dowiedziałam się, że na studia też robią rozmowy kwalifikacyjne (xD), więc utknęłam na ostatnim zadaniu, bo tylko 2 zbiory udało się zrobić. Mam nadzieję, że jutro już zakończę zabawę i spokojnie skupię się na odrabianiu braków :)

16. klonek68

klonek68 Nadzorca forum

Po porannym gotowaniu zupy ;);)pozostał mi do końca 2,5 tyś badylka do zbioruxD. Event miły i spokojny prawie jak z reklamy "Łomżuni" ;) której nie lubięxDxD

17. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Nadzorca forum

ostatni etap jest hardkorowy , ale się wkopałem przez Was ;)

18. szary_ludzik

szary_ludzik Analityk forum

Został najgorszy, ostatni krok.
    Niby jest sobota. Niedziela wypadnie...
    Kiedy to się kończy?
    Idę sprawdzić.

19. maciej.s.

maciej.s. Czeladnik forum

Uff skończone :);):)aż się zdziwiłam że tak szybko
    Pozdrawiam tych co jeszcze walcząo_O

20. incasent

incasent Ambasador forum