Kolorowe Liście

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 12 września 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ShaGGy778

ShaGGy778 Książę forum

Event zajmuje tylko jedną łąkę, więc wcale nie przeszkadza w hodowli. ;) Ryby i kostery możesz spokojnie hodować na głównej i leśnej polanie, a na dzikiej siać eventową roślinę i samo z siebie bez wysiłku będzie szło do przodu. ;)

Ostatnie edytowanie: 14 września 2023
  2. pbkl

pbkl Nadzorca forum

Ja z zasady nie robie niczego na dzikiej poza hodowaniem zwierzakow.
    Nie zamierzam niczego demolowac, pamietac/zapisac co tam bylo i potem na nowo ustawiac.
    Gdyby bylo na glownej to ok.
    Jednak jest jak jest i ja odpuszczam.

3. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

O nie nie, nie przekonasz mnie:p;) Incasentowi za to się udało - faktycznie tropikalne i zwykłe zagrody i drzewa się przydadzą.

4. Good^Year

Good^Year Aktywny autor

Czy jest jakiś produkt z rzemiosła który zwiększa efektywność zwykłego nawozu?

5. Kgysta

Kgysta Forum Pro

Jak sie odblokuje rune ,,szybsze dojrzewanie,, na drzewie madrosci to zyska sie dodatkowe 5 % zmniejszenia czasu na zwyklym nawozie. Z rzemiosla chyba nic nie ma na zwykly nawoz

6. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Wystartowałem!:)
    Gruszki wpłacone, badyl posiany.
    Wylotek 65 z czerwonej orchidei (4:30, 30 JC).

7. [andy74]

[andy74] Aktywny autor

Brawo ja. Nie ma to jak posiać szarłat na leśnej zamiast dzikiej. Na dzikiej walczyłem do południa z łowami i potem zasiałem coś do 22.00. No trudno ale może strata nie będzie bolesna.

8. RomulusAdamus

RomulusAdamus Okazjonalny autor

przyda się hiena i pelikan:music: oby tylko zawiechy na weekend nie było, co staje się tradycją :cry:

9. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Też posiałem badyl. Ale za to o evencie ogłoszenie zobaczyłem dopiero dzisiaj, więc na wylotki absolutne nic, null, zeroxD:cry:xD

10. Ciasteczkowa♥

Ciasteczkowa♥ Komisarz forum

No i masz, zapomniałam o evencie i lekki poślizg już zaliczony xD Wypadajek 97 z krokusa, za godzinkę pierwszy zbiór :)

11. IRENOWO

IRENOWO Ambasador forum

12. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

[​IMG] Ja także zaczęłam z opóźnieniem bo gra się zawiesza. Z Bahamów mnie wyrzuciło a to co zebrałam wróciło. Ta gra jest nieprzewidywalna.Nigdy nie wiadomo kiedy zastrajkuje.Wylotki dał aster alpejski.

13. Aisha1969

Aisha1969 Ambasador forum

badyla rozsiewam ,gruszka wpłacona , naklejka zdobyta ;):music:

14. bogusiania

bogusiania Książę forum

Gruszki wpłacone, sólbulwy posiana. Z trzciny 186 kasztanów, po 1 zbiorze rośliny stan - 196 wypadajki :)

15. IRENOWO

IRENOWO Ambasador forum

dalej nie mogę się zalogować ...dochodzę do klienta ...zamykam i kwiatek się kręci
    widzę że to ataki tylko na moje konto ...dopiero posiałam 16,45

Ostatnie edytowanie: 13 września 2023
  16. Karakuliambro

Karakuliambro Stary wyjadacz

Rozsiałam zielsko prawie o czasie i mam 500 szt...gwiezdnego kwiatu!

17. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

To nie ten eventxD;):p

18. Karakuliambro

Karakuliambro Stary wyjadacz

Wiem. Nigdy go nie siałam i dlatego się pomyliłam. Kto by tam czytał dokładnie poradnikixD

19. hapsak89

hapsak89 Książę forum

O czyli nie tylko mi się "źle" kliknęło xD Na szczęście w miarę szybko ogarnęłam, że to chyba nie to miało rosnąć i wymieniłam na te solne cosie;)

20. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Dzień Świstaka;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.