kolo

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika amstaff74, 30 grudnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. amstaff74

amstaff74 Czeladnik forum

jak mozna trafic bonus 100 lub 200 na kole skoro na 200 imprezowych wejsciwek ani razu sie te bonusy nie pojawily przeciez to jest kpina:(

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nagrody główne, które są standardowo na kole są niedostępne podczas kumulacji i wprowadzenia na koło nowego Jackpota. Takie są zasady od zawsze. W Tabeli nagród jest też podana taka informacja.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. amstaff74

amstaff74 Czeladnik forum

tak ale poza 200% powinny wystepowac inne,np +1 do zagrod ,do drzew , warsztatow a ich nie mialem:( na tyle krecec to nie jest zdrowa zabawa :( nie mam wiecej pytan bo jestem rozczarowany skalą a raczej brakiem topowych nagrod

a gdzie mowa zeby jeszcze to trafic:(

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Takie są niestety zasady i podczas kumulacji większa częstotliwość zapewne będzie dla itemów i tych słabszych nagród a na bonusy warto polować poza kumulacją, z obserwacji i własnego doświadczenia wiem, że pojawiają się na kole częściej i szanse wówczas są większe.

A skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.