Kolo fortuny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika rysio, 5 czerwca 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. rysio

rysio Półbóstwo forum

od pewnego czasu obserwuje pewien ewnement kola fortuny ktory porzednio nie wystepowal.
    a mianowicie kolo fortuny zachowuje sie co jakis czas w sposob dziwny lub niekontrolowany, w ruchu do przodu czyli w kierunku przeciwnym do ruchu zegara zaczynaja sie ruchu skokowe podobne do ruchu robota efektem czego jest przeskok w stecz na minieta juz nagrode i to czesto o 2 pola (przewaznie rozniez mniej wartosciowa).
    czy ktos ma / mial podobnie?
    czy mozna temu zaradzic (czyszczenie PC i ciasteczek rgularne)?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

U mnie czasami koło się zacina lub zawiesza grę jak mam problemy z internetem mobilnym (zdarza się, że jest niestabilny), ale wówczas inne elementy gry również nie działają prawidłowo.
    Skontaktuj się proszę z PT w celu sprawdzenia konta, z pozycji forum nie sprawdzimy co dzieje się z Twoim kołem.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. rysio

rysio Półbóstwo forum

jak mam stale zlacze, wiec mnie twoj problem nie dotyczy
    Zostaw moze na 24 h, moze beda jeszcze inne wpisy

4. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Animacja koła nie ma znaczenia.
    Nagroda jest przypisywana w momencie uruchomienia koła, reszta to graficzny bajer.
    Najlepiej gdyby można było ją całkiem wyłączyć.

5. SMOD_Atena

hlnrys dziękuję za pomoc. Ja pomijam animację uruchamiając koło z pozycji inwentarza i korzystam z klawisza Esc.

rysio wedle życzenia, zostawiam wątek otwarty do jutra, być może ktoś jeszcze zgłosi podobny problem, choć tak jak napisałam wyżej, sprawdzić prawidłowość działania koła i innych elementów gry może jedynie PT.
    A jeśli chcesz wymienić się opinią z innymi Graczami na temat koła fortuny to zapraszam tutaj: Farmerskie Koło fortuny - nagrody i dyskusje.

6. rysio

rysio Półbóstwo forum

jezeli hlnys ma racje to rzeczywiscie w grze jest za duzo bajeru a za malo realu
    widze brak zainteresowania innych wiec mozna zamknac

hlnrys lubi to.
  7. SMOD_Atena

W takim razie temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.