kolo fortuny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika rysio, 9 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. rysio

rysio Półbóstwo forum

Mam powazne zastrzezenia co do jego prawidlowosci funkcjonowania.
    Otoz obserwuje od dluzszego czasu ze ze zwyklych (zielonych) wejsciowek otrzymuje nagrody seryjnie. Jak to rozumiec? A no poprostu: np 6/7/8 krecen a wypada SN/super nawoz Zosi/ turbo nawoz Zosi wypada seryjnie czyli 6/7/8 razy pod rzad. Tylko nie piszcie prosze o losowosci, bo jezeli choc ktos zna podstawy rachunku prawdopodobienstwa i rozkladu Gaussa, ten zdaje sobie sprawe ze takie "cuda" bez manipulacji sie nie zdarzaja.
    Czy ktos ma podobne spostrzezenia dot kola fortuny?
    Czekam na Wasze opinie!

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

rysio, dział pytań nie służy do wymiany zdań w temacie, czy prowadzone dyskusji.
    Tak nagrody otrzymujesz losowo, a na ich losowość wpływu nie mamy.
    Mogę jeszcze jakoś pomóc?

3. rysio

rysio Półbóstwo forum

Tak, zostawic temat otwarty zeby inni gracze mieli szanse sie wypowiedziec na postawione pytanie

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

rysio, więc ja powtórzę raz jeszcze dział pytań to nie wątek dyskusyjny.
    W tym wątku możesz podyskutować w temacie.
    Odpowiedź otrzymałeś, dalszych pytań w temacie nie masz, wiec wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.