Opinie Kolekcja komiksów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_IRI, 21 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Peonia

Peonia Wyjątkowy talent

Poki co nie robie ani dwojki ani trojki. Jedynke zrobilam dawno temu i poki co starczy. Nie zachecaja mnie nagrody, nie lubie komiksow, wole bb!

2. bogna24

bogna24 Czeladnik forum

Komiksy w Spółdzielni to jedna wielka porażka, zrobiłam jedno zadanie z 2-go. Nagrody powalają ze śmiechuxDxDxD

antekstep lubi to.
  3. agaszcz80

agaszcz80 Koneser forum

Zrobiłam troszkę cz. 1 z komiksu 2 i 3 zrobiłam 1 zadania dziękuję więcej nie robię jakoś mnie też te nagrody nie powalają, no ale może fajne jest to dla tych na niższym poziomie mnie to nie powala

antekstep lubi to.
  4. dziunia49

dziunia49 Stary wyjadacz

no tak z ciekawosci zrobilam 1 zadanie z komiksu 3 i to mi wystarczy na dlugo. Za 12 oddanych pawi dostalam 350 sg i 200pd - padlam ze smiechu. jeszcze dodam ze pawie na targu sa po 2000sg

patrycja9922, malinarp oraz antekstep lubią to.
  5. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Dla formalności zrobiłam.Wybrałam kombajn.Tych miko-pd i sg,oczywiście nawet nie zauważyłam.

6. matiz321

matiz321 Hrabia forum

Te komiksy to jakaś totalna pomyłka :p
    Z ciekawości zrobiłem podsumowanie:
    1 zadanie - 15 strusi [1 na stanie]. Trzeba było dokupić, a że na targu nie ma wybierania ile sztuk, to kupiłem jedną sztukę nadmiarowo.
    2 zadanie - 13 bobrów [na stanie 16] i 185 karczochu [na stanie 66]. Karczoch trzeba było dokupić, znowu kupiłem jedną sztukę nadmiarowo.
    3 zadanie - 41 szyszek jodły [na szczęście na stanie coś koło 1600] i 15 strusi [1 na stanie z nadmiaru z pierwszego zadania]. Strusie znowu trzeba było dokupić, tym razem 3 sztuki w nadmiarze.
    4 zadanie - 176 orkiszu [miałem 187], 41 szyszek jodły [znowu]. Jedyne zadanie bez dokupowania.
    5 zadanie - 41 szyszek jodły [hah, pierdyliard razy], 15 strusi [kurcze, znowu?!, 3 sztuki z nadmiaru z trzeciego zadania] i dla odmiany 185 malin [419 na stanie]. Dokupionych 13 strusi, czyli znowu jedna sztuk nadmiaru.
    6 zadanie [myślałem że jest tylko 5 o_O] - 14 osiołków [oczywiście na stanie tylko 2], tu dokupiłem aż 16, czyli 2 nadmiaru i na koniec 4 osiołki zostały w stodole.

Przed zaczęciem komiksu miałem 1.164.721 SG, teraz 1.023.120 czyli jestem stratny 141.601 SG.
    Podliczyłem także punkty zdobyte w komiksie - 10.700 - POWALAJĄCA ILOŚĆ PD :D:p

Komp mulił więc czas akcji wyniósł:

Przynajmniej nie było kręcenia w młynie :)

Nagrody, nie narzekam :D:D:D Mogłbyby być lepsze :p
    Jak można się domyślić, wybrałem kruszon, chociaż co mi da taka ilość TPD?

patrycja9922, malinarp oraz 7jessy75 lubią to.
  7. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

Nawet nie próbuję,zwierzaków szkoda ,na takie nagrody:mad:

8. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

jak zobaczyłam nagrody ( może to zbyt szumnie powiedziane) to nie wiedziałam czy się roześmiać czy rozpłakać xD:cry:

9. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

A Wy w ogóle to robicie? o_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_O ja sobie po 2 razach pierwszego komiksu dałam spokój...8)

10. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

A ja nie dałam się nabrać ani raz - spojrzałam co mam oddać i za ilę i szybciutko opuściłam bibliotekę:)8)-.- poczytam w domuxDxDxD

11. amber♥

amber♥ Komandor forum

Gosiu o raz za dużo ;):p..ja tylko raz zrobiłam i dopóki nagród w skrzyniach nie zmienią , nawet tego nie "tykam"...;)xDxD

malinarp, Dorota1020 oraz gosiagosia60 lubią to.
  12. GRZECZNYCHŁOPIEC

GRZECZNYCHŁOPIEC Analityk forum

zrobiłem komiks 3
    w nagrode wziałem 6 SP

malinarp i gosiagosia60 lubią to.
  13. PiraSolo

PiraSolo Młodszy ekspert

Jako księgowa z wieloletnim stażem zrobiłam co mogłam najlepszego - szybko porzuciłam komiks nr 3 rzucając tylko okiem na 1 zadanie. Podziwiam taką "uczciwość" i jawne okradanie graczy !

antekstep lubi to.
  14. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ale kto Ciebie tu i z czego okrada?Tak pisać nie możesz.Przecież jak coś jest nieopłacalne,to tego nie robisz.Ja np.. nie wykonuję zleceń w spółdzielni,bo według mnie nie warto i nie mówię że ktoś mnie okrada,nikt mi niczego z domu nie wynosi bez mojej zgody ani z kieszeni samowolnie nie wyjmuje:)

15. -asazi85-

-asazi85- Czeladnik forum

Komiks nr 3 zrobiłam ale nagrody D nie urywają :/

16. marta44445

marta44445 Naśladowca mistrzów

No rozkładają mnie tu niektórzy na łopatki, siedzę i płaczę ze śmiechu. Teksty : komiksu nie lubię, nagrody nie powalają, nie opłaca się w ogóle, jest bee i do [ciach]ale robię:) No to ja się pytam po kiego czorta? Ktoś wam pistolet do głowy przykłada i musicie robić? No nie rozumiem, po prostu nie ograniam swoim małym rozumkiem gdzie tu sens i logika.

Edytuję,wykropkowane niestosowne słowo usuwam.

MOD_Atena.

malinarp, aweva55 oraz SMOD_Atena lubią to.
  17. dorota444

dorota444 Moguł forum

Nienawidzę zręcznościówek dlatego gram w Farmeramę, ale widzę, że ona się przeradza w taką grę - Renzo, a teraz jakieś strzelanie do balonów- okropność, czuję się oszukana i zawiedziona. Pięć lat gram, i trzeba się będzie pożegnać.

18. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Nie robimy po prostu 8) bo to bez sensu...
    Z tym strzelaniem do balonów to tylko plotki w Zgaduli,więc nie panikujmy aż tak...;)

Katana, malinarp oraz dorota444 lubią to.
  19. marta44445

marta44445 Naśladowca mistrzów

MOD_Atena od razu słowo:) jedna literka tylko była, ale rozumiem, że musisz i obiecuję poprawę

20. dorota444

dorota444 Moguł forum

Mam nadzieję

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.