Opinie Kolekcja komiksów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_IRI, 21 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Ja też oceniam xDxDxDxD Przecież nie Ja pisałem dalej jak wczoraj że szkoda towaru i jeszcze trza w młynie kręcić jakiś chłam :sleepy:
    Jak pisałem wcześniej Moje IQ jednak jest za małe aby rozumieć co autor miał na myśli :cry:

PS> Już dobra sie nie czepiam :oops: róbcie swoje i piszcie o efektach może kiedyś się też skuszę bo na dzień dzisiejszy jeszcze mam bekę z BPowskiego pomysłu

ross2, hp25 oraz BIAŁANOC lubią to.
  2. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

To prawda , ja tak napisałem.
    Też mam bekę , a robię i opisuję tylko i wyłącznie , żeby potwierdzić ten właśnie post , który zacytowałeś.
    Bez względu na wynik , który jest oczywisty , więcej nie zrobię ;).
    Kombajn 3h i to bez kuponu to max co można wycisnąć z komiksu.
    No jeszcze itemy dla zupełnie nowych jak zbierają.
    Te kilka SP w żadnym wypadku nie zrównoważy wydatków.
    Wszystko z mojej strony.

ross2, kaska860 oraz chris975 lubią to.
  3. Nieskarbonka

Nieskarbonka Forumowy żółtodziób

ja tam stoje twardo w postanowieniu, smieciowych ewentow nie tykam:p sypia na nas nimi, swojej klaty nie nastawie,
    moje wpolczucia wyrazam farmerom, oczekujacych czegos lepszego :cry::cry:;)xD

Chlopaki nie ma sensu, dla BP rwac wlosow z farmerskiego Ogonka :p;)

BIAŁANOC, mnie sie nawet nie chce czytac tlumaczen,
    My wiemy ze to nie Oni, nieposrednio przynajmniej:p zgodzili sie na swoje funkcje to teraz cierpliwie sluchajcie wyrzutow wobec firmy ktora reprezentujecie -.-

nudza nas graczy ciagle te same tlumaczenie, tej tak rozbudowanej gry, ktora przeciez tyle sukcesow i dumy przyniosla w ostanich miesiacach jak to podkresla Pan V xD

a TUuuuuuuuuuuuuu pic,

O nie, ktos musi pisac o wtopach, klapach, bledach i 10000 nieodpowiedzianych pytan, ciaglych spoznieniach, inaczej 1SG i naklejke dostaniemy w nagrodach za ewenty, czy tez wypadajnosc TS 1 na 1milion xD:cry:;):sleepy::oops::mad:o_O

tylko nie probowac mi tu, bo jak za[ciach]am to Hamburg odnotuje wstrzasy sejsmicznexD

3 godziny maszy za ewent, padlam xD

nie ma co teraz za ofiarowana nam rodosc z ewentow, pozostaje nam szykowac wdzieczynie florki na Stajennego z nowa zagroda Kiwi, a BP nas tez i tu wykiwa xDxDxD leze.

Ostatnie edytowanie: 22 stycznia 2015
    ross2 i oset53 lubią to.
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja się nie tłumaczę,winny się tłumaczy.Każdy ma tutaj prawo do zamieszczania swojego zdania i tego co myśli,ja również,oczywiście zgodnie z regulaminem forum,to też napisałam co na ten temat myślę :)
    Słucham a raczej czytam wyrzuty cały czas,ja też nie jestem zachwycona kiedy w grze wystąpią błędy(ja oprócz tego że pełnię funkcję moderatora forum i staram się pomagać Graczom,również jestem Graczem).Myślę że producenta błędy też nie zachwycają i na pewno ma inne priorytety,a jednym z nich jest zadowolenie Graczy i jak już zdarzą się błędy,to odpowiednie osoby starają się je jak najszybciej wyeliminować,a pan V stara się je rekompensować-to przynajmniej wynika z moich obserwacji i takie jest moje zdanie :).

5. balbinka1958

balbinka1958 Forumowy żółtodziób

Witam dzisiaj nie ma wypadajek w 2 zadaniu w nagrodach są filmy które przerabiamy w młynie na zdjęcia pozdrawiam

6. .Basia410.

.Basia410. Ambasador forum

Dziękuję pozdrawiam

7. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

witam jak to jest ,zrobiłam parę etapów komiksu doszłam do kombajnu ,wziełam kombajn .Nie mam żadnego filmu i muszę od początku robić tak ma być?

8. juliuszka

juliuszka Generał forum

Bogusia !
    Może robisz pierwszą część ?
    Spróbuj najpierw zaznaczyć komiks nr 2.

9. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

jak klikłam na nr.2 to też nie mogę bo mam zaznaczenie szare

10. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Witam
    Ale nagrody ful wypas, mało ze stołka nie spadła z wrażenia.
    Nie wiem za kogo nas mają, szkoda słów.

ross2 i Nieskarbonka lubią to.
  11. juliuszka

juliuszka Generał forum

Widocznie zegar z pierwszego jeszcze odlicza (?)

12. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bogusiu,filmy są w nagrodach za wykonanie zadań z komiksu część 2 i tam do kolejnych zadań potrzebne są zdjęcia,które trzeba z tych zdobytych filmów wyprodukować w młynie na farmie.
    A jeśli wykonałaś zadania z komiksu cz.1 i odebrałaś ostatnią nagrodę czyli kombajn na 3 h to powinnaś mieć możliwość ponownego włączenia komiksu 1 lub 2,być może wylogowanie i ponowne zalogowanie się do gry pomoże i/lub czyszczenie ciasteczek cookies i flashowych,a jeśli nic nie pomoże,napisz proszę do PT.

juliuszka lubi to.
  13. Nieskarbonka

Nieskarbonka Forumowy żółtodziób

Mod_Atena.
    Prosze jednak z umiarem lac wode, tlumaczac BP, czy Was , ze strony Moderatora rozumiem,

jednak nie rozumie jak mozna z pozycji moderatora/gracza zmieniac realnosc, racjonalizm oceny moim zdaniem sluszny Gracz,
    wobec zaistnialych bledow a co gorsza czuc sie urazonym czy sie na nich oburzac -.-

jednak, obecnie widze tendencje, ze lubisz "chiba" Moderadorze miec ostatnie zdanie:oops:

Pomaganie graczom jako moderator to norma jaka powinnien moderator spelniac, mysle sie ? czemu tak to podkreslacie?

spadam
    -.-

Bez odbioru!

14. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

na zegarze mam 71,35 minut to chyba czas trwania całego ewentu ,doszłam do kombajnu na 3 godz.i go wzięłam ,nie wiem co dalej ma być i który to poziom był ,filmów brak .Dalej nic nie mogę zrobić bo pokazuje że mam robić od początku .A jak klikłam na komiks nr 2 to mam zaznaczenie szare i tyle

15. juliuszka

juliuszka Generał forum

Poradnik: Kolekcja komiksów

Czyli masz ukończony pierwszy komiks ? Skoro w nagrodzie był kombajn, to:

16. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witam wszystkich :) Tak czytam i postanowiłam coś od siebie napisać.
    Co należy do obowiązków moderatora, wszyscy chyba tutaj wiemy, nikt z nas - członków ekipy nie chwali się tym, że staramy się pomagać graczom, od tego przecież jesteśmy. Jesteśmy przede wszystkim dla graczy, to żadna nowość. Żeby było w temacie komiksowym, to zdaję sobie sprawę, że część z Was nie jest zachwycona nagrodami, rozumiem, ale z drugiej strony nikt tutaj nikogo do niczego nie zmusza. Możecie zrobić zadanie albo nie ;) Każdy ma wolną wolę i może dokonać wyboru. Nie wszystko w grze musi się podobać. Ale tak jak napisała Atena, nie my, moderatorzy forum jesteśmy odpowiedzialni za stan gry, wprowadzane misje, eventy itp. Oczywiście każdy ma prawo do wolności wypowiedzi, ale starajmy się troszkę nabrać dystansu do tego, co nam się nie podoba, bo to przecież gra, która ma nam zapewniać rozrywkę, a nie negatywne emocje :)

TETUNIA lubi to.
  17. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

nic mi nie wróciło i mogę tylko znowu robić 1 komiks bo 2 jest szary to tak ma być

18. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Spróbuj wyczyścić ciacha i pamięć podręczną, poradnik TUTAJ.
    Potem kliknij na II komiks i na samym dole opcję: rozpocznij komiks.

19. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

przeglądarkę wyczyściłam i nic ,dalej nie mogę wejść do 2 komiksu

20. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.