Opinie Kolekcja komiksów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_IRI, 21 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BA_IRI

BA_IRI Guest

Witajcie Farmerzy!

Tutaj możecie porozmawiać na temat Kolekcji Komiksów.

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

2. -karol1299-

-karol1299- Nadzorca forum

To jest jakiś żart?
    poprzedni komiks był słaby,a le ten to kompletna kpina.
    Nagrody słabe, a ilości zapewne spore, plus zajmowanie młyna.

eldena, NASTKA.BURAN oraz ankak106 lubią to.
  3. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Zosia Lotnik i jej 2-gi stały komiks trzyma poziom 1-szej części .... czyli dno.
    Szkoda towaru na te wątpliwej jakości nagrody.
    Do tego robienie w młynie zdjęć z filmów xD .
    Jestem ciekawy gdzie jest granica ?
    Kto wymyśla takie rzeczy ?

4. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

Hejka,
    Jajco...ktoś to jeszcze robił?

5. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Ja nawet nie mam zamiaru próbować robić.

6. gretag

gretag Chodząca legenda forum

To już nawet nie jest śmieszne a poniżające nas graczy...woda w nagrodach..:cry:

7. wesołepole

wesołepole Aktywny autor

ale beznadzieja, to chyba dla tych od poziomu 5 do 10 :(
    No chyba, że w 10 będzie coś ekstra, a wtedy napiszą - TRZEBA BYŁO ROBIĆ

eldena lubi to.
  8. winiulka

winiulka Moguł forum

nawet tego możesz nie dostać
    jak zbiorniki będziesz już miała napełnione to Ci nie dopisze

9. Nela2361

Nela2361 Młodszy ekspert

Juz sama nie wiem czy się śmiać:D czy płakać:cry:
    Jaja se z nas robia:wuerg:

10. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Spodziewałem się innego OO , szkoda.
    Na weekend szykuje się nam mega komiks i stajenny.
    Żyć nie umierać , ale na bank nie na Farmie ;).
    Słabo Panie V. , bardzo słabo ... pewnie gracze bardzo o ten komiks prosili-.-.

11. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

A może lekko przesadzacie , albo nie doczytaliście do końca ..... a tam super bonus : można sobie pokolorować strony (stronę ) komiksu . Całkiem według swojego upodobania . I co ? Niefajnie ? xDxDxDxD:cry::cry::cry:

12. ryzio

ryzio Weteran forum

hmm jak rozumiem w tej drugiej części komiksu obowiązują nagrody z pierwszej części ? to ja mam oddawać zwierzaki dla dwóch perfum albo dla dżemu z dyni, który mogę sobie kupić na targu za grosze ? nie wiem czy się śmiać czy płakać :D a te zdjęcia to gdzie oddajemy? bo przejrzałam tę drugą część i nie widzę ani jednego zadania, w którym są one potrzebne.

Edit: już znalazłam :D wybaczcie, przed oczami miałam tylko te cudowne nagrody, o które warto walczyć :D

13. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Ale zaraz tam są tylko PD i SG jako nagrody-jak będę się nudzić to zrobię w 5minxD
    no nie a zdjęcia??????? Potrwa dłużej;)xDxD

eldena i babula40 lubią to.
  14. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

Dlugo mysleli i wymyslili, nagrody smiechu warte, szczegolnie ta woda. Ciekawe ile sobie zwierzat zycza za 5 perfum/ moge dac 1 kure/ i w dodatku mlyn zajety.

eldena, _Grani_ oraz NASTKA.BURAN lubią to.
  15. Peonia

Peonia Wyjątkowy talent

Bo one te zadania to nie dla nas (znaczy dla nas tez jak ktos chce sie pobawic), tylko dla tych co dopiero pelzaja po bardzo niskich poziomach, dla tych przed 40tym poziomem glownie. Dla nich te nagrody sa zachwycajace.
    Z czego latwo wywnioskowac, ze dla mnie nie, ale, ale jak sie bede bardzo nudzic to sobie je zrobie dla poprawy humoru, na razie marze o odpoczynku, poprawnie dzialajacej grze i najlepiej o TS-ach przed GT.

eldena i amdep lubią to.
  16. RAFIX23

RAFIX23 Moguł forum

Porażka te nagrody :mad::(:(:(szkoda towaru na takie badziewia

eldena lubi to.
  17. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Eee tam. Ale może dla graczy z niskich leveli jest to atrakcyjne. I dobrze niech sobie nabiją sg i pd. A starsi stażem mogą sobie spokojnie siać/hodować do stodoły:)

18. Dorota1020

Dorota1020 Analityk forum

Tego nawet nie tykam, ani przedtem ani teraz.

19. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Gdyby to było dla graczy z tych początkowych lvl to się zgodzę:) ale u mnie jest do oddania 156 szt jęczmienia i 35 oliwek, czyli musi być co najmniej 79 lvl i taki gracz juz napewno wie, że sprzedając na targu jęczmień uzyska za niego ok. 15.000 SG a nie tyle co w nagrodach - czyli 2.190 SG ( PD aż 1.670 - a siejąc to z 1 pola bez dopalaczy ma 109 PD).
    Nie robiłam i nie robię takich komiksów-.-

20. [Zosia]

[Zosia] Moguł forum

Ja też myślałam że to żart ,ale na prima aprilis za wcześnie .Też nie mam zamiaru oddawać zwierzaki za bezcen.:(

eldena i magdalena lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.