kolejny rzemieślnik...

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika taczanka555, 5 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. taczanka555

taczanka555 Baron forum

Gdzie można go zdobyć drugą specjalizację, bo gdzieś wyczytałam, nie wiem czy się nie mylę, że na drzewie mądrości, ale go tam nie widzę.

2. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

A którą chcesz specjalizację?
    Chyba najprościej u Renzo- tam wykupujesz za żetony plac budowy pod piekarnię/dżemy/kwiatki
    Na drzewie możesz odblokować alchemika i specjalistę spa

spis wszystkich poradników
    dzielnica rzem

Zakup drugiego zawodu

Jeśli wybierzemy zawód a będziemy chcieli też drugą bądź trzecią specjalność, wówczas pojawi się okienko z pytaniem o wykupienie pakietu.

Jeśli zaakceptujemy zostaniemy przeniesieni do działu płatności. Tutaj możemy wykupić pakiet "Złota rączka" w dwóch opcjach:
    1. Poprzez zakup sms'em:

Po naciśnięciu na ikonkę telefonu komórkowego przekieruje nas do nowego okienka, gdzie ukażą nam się informację, jakie należy wpisać by otrzymać zawód:

2. Poprzez inną formę płatności:

Po wybraniu tej opcji naciskamy po prawej: "do kasy" wtedy przekieruje nas do dostępnych opcji płatności.

Możemy również wygrać możliwość wybudowania jednego zawodu piekarz, wytwórca dżemów oraz kwiaciarz podczas mini eventu Wesołe Miasteczko Renzo.

Żeby aktywować musimy wybrać z nagród podczas Renzo Plac budowy w dzielnicy rzemieślniczej która będzie kosztowała nas 1250 żetonów.

Ostatnie edytowanie: 5 grudnia 2016
    taczanka555 i MOD_Cookie* lubią to.
  3. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Drugi zawód w dzielnicy rzemieślniczej możesz zakupić poprzez SMS lub inną formę płatności, a także zdobyć podczas wizyty Wesołego Miasteczka Renza za 1250 żetonów (piekarz/wytwórca dżemów/kwiaciarz). Zapoznaj się proszę z poradnikiem: >>klik<< :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytania?

taczanka555 i =kalina= lubią to.
  4. taczanka555

taczanka555 Baron forum

Mod, że mogę kupić to wiem, ale chodziło mi o inne opcje. poradnik jest wyżej, też czasem czytaj co już napisano. Kalinka dzięki bardzo. Ale wynika że jednak jak mam już jedną, to nie kupię drugiej u Renzo, tylko za kasę? A gdzie na drzewie są te zawody do kupienia, bo widzę tylko jakieś poziomy, to chyba nie to

5. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Czytaj ze zrozumieniem8)
    2 zawod mozesz miec za gotowke lub za zetony u Renza. Moi przedmowcy wyraznie to napisali.

Na drzewie mozesz odkryc alchemika i spa, oni sa ukryci pod nazwa zawody na tym obrazku:

taczanka555 lubi to.
  6. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Dziękując za pomoc dodam jeszcze, że zawody dostępne na Drzewie Mądrości można odkryć dopiero powyżej 70. poziomu w grze.
    Czy wszystko dla Autora jest już jasne?

taczanka555 lubi to.
  7. taczanka555

taczanka555 Baron forum

tak, dzięki bardzo wszystkim, jak widać rano jestem trochę przymulona, teraz wyraźnie widzę że było to napisane

8. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Dziękuję i wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.