Kolejny raz wiertarki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika mrozik1970, 15 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mrozik1970

mrozik1970 Forumowy żółtodziób

Przepraszam , że znowu o wiertarkach ale nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie.
    Czy częstotliwość wypadania wiertarek ( wiem , że jest bardzo niska ) zależy w jakiś sposób od tego co się np w menażerii hoduje?
    Czy może zależy od tego jak często z niej zbieramy?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Prawdopodobnie większa szansa będzie przy zbiorze zagród, fabryk czy drzew, które mają dłuższy czas wzrostu. Tak jak to się ma w przypadku innych wypadających przedmiotów czy narzędzi. Jednak z uwagi na małe zapotrzebowanie nie można porównywać częstotliwości wypadania wiertarek do innych narzędzi. Niestety nie mamy informacji w jakim dokładnie okresie czasu i jaka jest częstotliwość wypadania wiertarek. Jedno co jest pewne to to, że wiertarki mają wypadać tylko ze zbiorów z Magazynów. A z obserwacji wiem, że wiertarki pojawiają się bardzo rzadko i musimy cierpliwie czekać aż i u nas wypadną.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Flipkowo

Flipkowo Naśladowca mistrzów

a czy u kogoś pojawiła się już jakaś wiertareczka?

***kacper*** lubi to.
  4. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Ja mam pytanie . Czy wogóle jest ktoś komu chociaż 1 wiertarka wypadła?

***kacper*** lubi to.
  5. SMOD_Atena

Zapraszam do wątku dyskusyjnego, o ile mnie pamięć nie myli to gdzieś na wcześniejszych stronach ktoś wklejał screeny ze zdobytą wiertarką: >>>klik<<<. Niemniej jednak zdecydowana większość Graczy ( w tym i ja ) nadal musi cierpliwie czekać, bo nigdzie nie jest napisane, że te Magazyny musimy rozbudować już.

mrozik1970 czy masz jeszcze jakieś pytanie?

6. anioł88

anioł88 Okazjonalny autor

niestety zadnej wiertarki nie mam

7. zoe1047

zoe1047 Czeladnik forum

Raz mi się udało ,czyli mam jedną wiertarkę i czekam na kolejną :)

8. minio65

minio65 Okazjonalny autor

Ja już miesiąc czekam i żadnej wiertarki nie mam.No chyba że policzę tą którą kupiłem w OBI.

9. SMOD_Atena

Graczom dziękuję za odpowiedzi udzielone Autorowi wątku. Niczego więcej tutaj nie wymyślimy i w związku z tym, że dział Pomocy nie służy do dyskusji zapraszam do wyżej podanego wątku dyskusyjnego. Tutaj wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.