kolejność roślin w siewniku na bahamaramie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika gienia77, 20 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gienia77

gienia77 Okazjonalny autor

jest ogłoszenie o naprawie błędnej kolejności roślin w siewniku na bahamaramie, w tej chwili jest jeszcze gorzej niż przed naprawą, dlaczego rośliny nie są ustawione wg czasu wzrostu ?

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Tutaj muszę poprosić o doprecyzowanie, czy rozchodzi się o nowe roślinki czy o wszystkie ?

3. gienia77

chodzi o nowe rośliny, właściwie to o wszystkie - nie są ustawione wg czasu wzrostu (nie ma znaczenia czy to nowa, czy stara roślina)

4. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

ze starych roślinek to tylko imbir,przed zieloną herbatą mam,ale może tak było,imbir 10h,,z.herbata 9h,,a nowe,,guarana między kawą a imbirem,,a ma 12h,,lilie wodne rosną 7,30 h a są u mnie na końcu,,trzeba będzie myśleć i uważać co zasiewam,,,hi hi

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Kolejność roślin z wyspy na planszy w siewniku ułożona jest w kolejności posągów jakie trzeba odblokować aby uzyskać dostep do roślin. Niestety czas wzrostu tych roślin już w kolejności nie jest, ale to nic nowego tak jest od dawna.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

aleksandra, dziękuję za pomoc.

6. gienia77

nie, nie mam więcej pytań, chociaż uważam, że jednak powinny być ustawione wg czasu, a nie kolejności posągów, pozdrawiam i dziękuję

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zgadzam się, ja również tak uważam, nie mamy niestety na to żadnego wpływu. Zapraszam do zamieszczenia swojej opinii w tym pomyśle : >>>Segregacja roślin według czasu wzrostu<<<.

A skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.