kokosy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika pato2014, 15 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

kuba2007, trzy posty wyżej jest odpowiedź,zamieszczona przez zagma (dziękuję za pomoc.).Twój post usuwam.

pato2014 lubi to.
  2. arczi54

arczi54 Aktywny autor

ja nie mam niby otwartego jednego kokosa co z tego ze mam dopisane nagrody ale nie moge otworzyc dzis dodatkowej nagrody i co teraz do wieczora coraz blizej nie wspomne juz o glownej nagrodzi

ross2, Atomcia oraz pato2014 lubią to.
  3. Przypominam że sprawa zamykających się kokosów jest analizowana, proszę więc o cierpliwość nic nikomu nie przepadnie:)

pato2014 lubi to.
  4. Atomcia

Atomcia Weteran forum

Witam :) ponawiam pytanie o zamknięty kokos 10 mimo że został otwarty ?
    minął tydzień od zgłoszenia problemu do PT i cisza... czy wiadomo może coś już w tej sprawie ?

.Farmeria. i ross2 lubią to.
  5. andzia0393

andzia0393 Okazjonalny autor

Witam dołączyłam się do problemu 10 kokos też mi się nie chciał otworzyc

ross2 i Atomcia lubią to.
  6. SMOD_Atena

Atomcia,andzia0393, przeczytajcie proszę poniższy post :
    oraz tutaj TL_Mouse napisała:
    Jeśli nie przekazujemy żadnych informacji, to oznacza to ,że takowych nie posiadamy i również czekamy.

-Tova82- lubi to.
  7. SMOD_Atena

Atomcia, tak jak napisałam - czekamy na informacje i jeszcze raz bardzo prosimy o cierpliwość. Twój post niczego nie wniósł do tematu, więc usuwam jako spam.

8. anna_el

anna_el Czeladnik forum

umnie jest inny problem dnia 15 ,przez 12godz. nie było internetu ani telewizi ,piorun trawił w przekaznik .wtym czasie klikałam na kokos kawałek pękł ifinito bo wyłaczyło sie wszystko.po naprawie nadajnika kokos został pęknięty ,nawet niewiem co tam było a pomoc tech.nie powiedzieli że to moja wina .,i problem znikł.A

9. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

anna_el, jeżeli otworzyłaś kokosa podczas braku dostępu do internetu lub w momencie gdy tego dostępu brakło to niestety dane nie mogły zostać zapisane na serwerze. Czyli kokos nie został otworzony. Jeżeli po naprawie awarii u Ciebie weszłaś ponownie na farmę i otworzyłaś kokos wszystko powinno być dobrze, jeżeli jednak nie otworzyłaś kokosa w wymaganym czasie - przepadło.

10. -becior-

-becior- Czeladnik forum

Ja miałem i mam dalej problem z kokosem nr 13. Oto treść wiadomości jaką wysłałem do PT:
    Od której godziny aktywuje się zbieranie kokosów danego dnia, bo we
    wtorek 16 czerwca (kokos nr 13) rano, ok godz. 8:00 nie mogłem zebrać
    nagrody i wyświetlał mi się komunikat aby przyjść po nagrodę
    następnego dnia. Kolejnego dnia z kolei aktywny był już kokos nr 14 a
    kokos 13 był już niedostępny a komunikat jaki się pojawiał
    informował, że nagroda za poprzedni dzień przepadła.?

Odpowiedź dostałem po jakiejś godzinie:
    [usuwam]

Skoro próba zebrania nagrody w danym dniu była i jak widać nieudana, to wynika z tego że jest błąd w funkcjonowaniu kokosów i należy Mi się odblokowanie nagrody i automatyczne jej zebranie. Pozostałe kokosy dostępne do dnia dzisiejszego mam zebrane choć nie wszystkie udawało się zebrać za pierwszym razem, czasami dopiero przy drugim czy nawet trzecim logowaniu się do gry w danym dniu.
    Odpiszę to PT i dam znać jaką odpowiedź dostanę.

Post edytuję,korespondencję z Pomocy Technicznej usuwam, upominam słownie i bardzo proszę zapoznaj się z Regulaminem forum :>>>klik<<<
    A szczególnie z tym punktem :

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 18 czerwca 2015
  11. -sara201-

-sara201- Okazjonalny autor

Odblokowalam kokos z nr 15 wczoraj a dzis jest zablokowany co sie stalo?

Atomcia lubi to.
  12. SMOD_Atena

-sara201-, jeśli na pewno otworzyłaś wczoraj kokos i odebrałaś prezent a dzisiaj w/w jest zamknięty, to napisz proszę w tej sprawie do Pomocy Technicznej : >>>klik<<<

13. lady_fantasy78

lady_fantasy78 Forumowy żółtodziób

Do tej pory nie otrzymałam odpowiedzi na zgłoszenie: otworzyłam kokos 11, otrzymałam nagrodę (kupony na kombajn). Następnego dnia kokos pokazał się jako pęknięty ale nagrodę miałam. Napisałam do pomocy żeby uzyskać informacje ale odpowiedzi nie uzyskałam, uzyskałam natomiast stratę wyżej wspomnianej nagrody. Dzięki wielkie za taką pomoc!

Atomcia lubi to.
  14. ropuch102

ropuch102 Forumowy żółtodziób

Gdzie sie pisze do pomocy technicznej

15. SMOD_Atena

lady_fantasy78, Pomoc Techniczna udziela takiej pomocy, jakiej jest w stanie udzielić. Zgłoszenia dotyczące problemów z kokosami przekazywane są do Działu Technicznego gry, tam analizowane i rozwiązywane.

ropuch102, w poprzednim moim poście podałam "klik" do poradnika - jak skontaktować się z PT.

16. SMOD_Atena

17. pato2014

pato2014 Czeladnik forum

nie mam juz wiecej pytan :)

18. SMOD_Atena

W takim razie dziękuję i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.