Kokos

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Mateusz, 21 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

Napisałem do pomocy technicznej w sprawie kokosu i otrzymałem odpowiedź że kokos sam nie mógł się zamknąć ale jakimś cudem się zamkną tak codziennie się loguje a wy będziecie mi wmawiać ciemnotę jak nie potraficie naprawić błędów to po co robicie wiecznie nowości do gry a potem ciągle przepraszacie ludzi stado błędów jak nie z płatnością to z forum , grą , z płatnościami co za ludzie pracują to ja nie wiem weźcie się w końcu za robotę i otwórzcie dział skarg i zażaleń >:(

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Mateusz, skoro napisałeś do Pomocy Technicznej, to kontynuuj proszę korespondencję.Na forum nie prowadzimy kontynuacji zgłoszeń do PT. Dodam jeszcze,że Ekipa forum nie odpowiada za stronę techniczną gry, tym zajmuje się Dział techniczny w Centrali Bigpoint. Zapoznaj się proszę z OWH >>>klik<<< i jeśli uważasz, że BP nie dotrzymuje warunków umowy w jakiejś kwestii to zgłoś to proszę do Centrali korzystając z zakładki Impressum, którą znajdziesz pod ramką gry.

dzeniu_ck, Twój post usuwam jako spam. Jeśli masz jakieś zastrzeżenia do pracy Ekipy forum,to zapraszam ze zgłoszeniem do Pomocy Technicznej.

A w związku z tym że jest to Dział pytań ogólnych i żadne pytanie nie padło, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.