kokos

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika maria5510, 19 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. maria5510

maria5510 Wyjątkowy talent

Mam pytanie dlaczego nie mam kokosu z 3 rzędu pierwszego .Odkryłam i był super nawóz , odkrywając następne zauważyłam że jest zamknięty i nie pokazuje super nawozu

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Może to jakiś błąd wyświetlania, spróbuj zalogować się do gry ponownie.

3. maria5510

maria5510 Wyjątkowy talent

Modko
    chyba w boga nie wierzysz ? jestem codziennie na farmie następne kokosy sa a ten mi zniknął z super nawozem to było w poniedziałek chyba a dziś piątek mamy

zagma lubi to.
  4. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

u mnie na drugiej farmie podobnie sie stało. napisalam pare dni temu do PT i dzis mi odpisali ze skoro mam nieotwarty kokos to go nie otworzylam....a otwieralam na 100%, dostalam TPD i przeszlam koeljny poziom....no ale cóż....

5. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

maria5510, na forum w tej sprawie nie jestem w stanie Ci pomóc. Musisz napisać do Pomocy Technicznej, tam Twoje konto zostanie sprawdzone.

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Autorka skierowana do PT, kolejnego pytania nie zadała, więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.