Kody bonusowe

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika VenoPoison, 9 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. VenoPoison

VenoPoison Okazjonalny autor

Witam, gram od niedawna, ale zdążyłem przeczytać że w grze występują "kody bonusowe".
    Moje pytanie, czy są jakieś aktualne kody bonusowe, lub czy istnieją takie których można używać bez względu na to kiedy zostały "wydane" (przykładowo czy kod z 2012 roku jest nadal dostępny)
    Pozdrawiam

2. ZgredzioO

ZgredzioO Wielki mistrz forum

W tej chwili nie ma aktywnych kodów bonusowych. Często pojawiają się jako zadośćuczynienie za poważne błędy w grze lub przy okazji niektórych eventów. Aktualną listę kodów bonusowych znajdziesz w tym wątku.

3. VenoPoison

Trochę pusto w tamtym temacie, ale rozumiem ;)
    Wygląda na to że przez te wszystkie lata ominęło mnie mnóstwo takich kodów.
    Dziękuje za odpowiedź.

4. ZgredzioO

ZgredzioO Wielki mistrz forum

Mnóstwo to pojęcie względne. Było ich trochę. A w temacie jest pusto, bo w tej chwili nie ma żadnego kodu aktywnego. Żeby nie było nieporozumień, to przedawnione kody są usuwane z tego wątku zbiorczego. Uprzedzając Twoje kolejne pytanie: każdy kod ma określoną datę ważności. Jest ona podawana w ogłoszeniu. Takie terminy przydatności są różne. Bywa kilka dni, a zdarza się kilka tygodni.

5. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Raz jeszcze dziękuję za nieocenioną pomoc.
    Czy autor wątku ma jeszcze jakieś pytania?

6. VenoPoison

Nie, to wszystko
    Dzięki jeszcze raz

7. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Zamykam zatem :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.