kod

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Kalruug, 8 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Kalruug

Kalruug Czeladnik forum

czy bedzie jakis kod za problemy podczas tego eventu?-.-

2. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

U nas na razie cisza,ale na niemieckim forum coś już na temat kodu w OO wspominali ;)

3. Kalruug

Kalruug Czeladnik forum

Kod ma byc ,tylko dlaczego na niemieckim off o tym pisza a u nas cisza:(

4. BA_Chris

BA_Chris Guest

Bardzo proszę najnowsze Ogłoszenie KLIK :)

5. eewunia67

Niestety Chris,ale w najnowszym OO też nie ma ani słowa o kodzie bonusowym :(
    Na niemieckim forum już we wczorajszym OO napisali,że w przyszłym tygodniu będzie kod :p

6. Kalruug

Kalruug Czeladnik forum

moze to tajemnica;);););)

7. BA_Chris

BA_Chris Guest

Ewo gdybyśmy taką informację do przekazania otrzymali, to z pewnością znalazłaby swoje miejsce w OO. :)

Wczoraj otrzymaliśmy informację, że błędy zostaną Graczom zrekompensowane, ale nie wiadomo było jeszcze kiedy to nastąpi i w jakim ostatecznie zakresie zostanie przeprowadzone, informacje o kodzie nie były potwierdzone i całkowicie pewne, w związku z tym w OO nie pojawiły się. :)

Jeśli otrzymamy więcej informacji na ten temat, niezwłocznie je podamy do wiadomości. :)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 8 listopada 2014
  8. eewunia67

Nie pierwszy raz jest taka sytuacja i zapewne nie ostatni :(
    Mam nadzieję,że z poślizgiem ale otrzymacie taką info,a gracze kodzik :p

9. BA_Chris

BA_Chris Guest

Ewuniu zedytowałem jeszcze swojego posta, zerknij proszę. :)

10. eewunia67

Dziękuję Chris,wspominałam już kiedyś że jesteś wyjątkowo kompetentnym SMOD-em ?:music:;)
    No to czekamy na nowe OO :D

11. BA_Chris

BA_Chris Guest

Dziękuję Ewo bardzo, a nie przypominam sobie takiej sytuacji, ale to bardzo miłe co piszesz, biorąc chociażby pod uwagę fakt, że na nogach jestem od 4 rano, a mimo to wciąż tutaj z Wami jestem. :p

Czy Autor ma może jeszcze jakieś pytania? :)

Pytań nie widzę, więc pozwolę sobie zamknąć.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 9 listopada 2014
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.