kod z newslettera

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by Irena, Jan 27, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Irena

Irena Zaawansowany

Otrzymałam kod na mojej poczcie, a gdy go wpisuję to mam odpowiedź - nie znaleziono kodu

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Irena sprawdź w wiadomości czy kod na pewno jest wygenerowany dla Twojego konta/ID. Jeśli tak to zwróć uwagę przy kopiowaniu kodu aby nie było np. dodatkowej spacji.

Po tych próbach daj znać czy problem jest nadal?

3. Irena

Irena Zaawansowany

Wpisuję na różne sposoby i nadal nic

4. SMOD_Atena

A sprawdziłaś nazwę i ID konta z wiadomości i wszystko się zgadza?

5. Irena

Irena Zaawansowany

ID oraz konto się zgadza. Nie wiem jak mam to jeszcze wpisać

6. .Magda60.

.Magda60. Okazjonalny autor

sory że się wtrącam.podobnie miałam bo zamiast "zero" wpisywałam "O"...może tu tkwi błąd..;)

SMOD_Atena likes this.
  7. Irena

Irena Zaawansowany

Właśnie mi poddałaś odp. i tak zrobiłam. Już wszystko ok dzieki

SMOD_Atena likes this.
  8. fkamil

fkamil Komandor forum

Na przyszłość to jeśli jest możliwość to skopiujcie sobie kod- zaznaczacie go, później kombinacja klawiszy ctrl+c, wchodzicie do gry, otwieracie okienko do wpisania bonusu, klikacie na białe tło jakbyście chciały wpisać kod i naciśnijcie ctrl+v (wklej). Powinno to uniknąć literówek w przyszłości.

SMOD_Atena likes this.
  9. SMOD_Atena

Tak jest, najlepiej skopiować i wkleić kod, wtedy nie ma możliwości pomyłki, trzeba tylko zwrócić uwagę żeby nie było np. na początku spacji.

Graczom dziękuję za pomoc i skoro już wszystko z kodem w porządku to temat zamykam.

Thread Status:
Not open for further replies.