kod u mnie nie działa

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika niebo016, 1 stycznia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. niebo016

niebo016 Generał forum

Włączyłam teraz grę, weszłam na wiadomości i zobaczyłam informacje o tym kodzie
    NEWYEAR2020 i niestety jest informacja że kod jest nieprawidłowy. Na pewno nikt obcy nie był na mojej grze, odświeżanie też nie pomogło.... Czy tylko ja mam problem z tym kodem???

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Kod jest prawidłowy, jednorazowy i powinien działać też u Ciebie. Spróbuj wyczyścić pamięć przeglądarki, zaloguj się do gry, skopiuj kod z Ogłoszenia: NEWYEAR2020 i wklej w okienko.

Daj znać czy kod zadziałał?

niebo016 lubi to.
  3. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Trzeba napisać z dużych liter ja napisałam na początku z małych i takie samo info wyskoczyło

niebo016 i hlnrys lubią to.
  4. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Miałem tak samo na głównym i na testowym.
    Kilkukrotne wylogowanie nie pomogło.
    Wpisałem ręcznie
    NewYear2020
    i załapało.

niebo016, Anhedrea oraz olgs3 lubią to.
  5. SMOD_Atena

Dziwne, bo nie powinno :)

A tak poważnie to ja bez żadnych kombinacji - skopiowałam kod z ogłoszenia, wkleiłam w okienku NEWYEAR2020

i: k.png czyli zadziałał.

Czy Autorka wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

niebo016 lubi to.
  6. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

U mnie kod pisany samymi dużymi literami nie działa.
    A tak jak podał hlnrys NewYear2020 działa.

7. SMOD_Atena

Anhedrea to dobrze, że jak nie działa napisany z dużych literach to działa z użyciem małych ale powinien działać tylko napisany czy też skopiowany z dużymi literami.

niebo016 próbujesz wpisać kod tak jak wyżej podali Gracze?

niebo016 lubi to.
  8. niebo016

niebo016 Generał forum

Spróbuję wpisać kod tak jak podali gracze i dziękuje za pomoc, więcej pytań już nie mam :) .

9. SMOD_Atena

W takim razie daj znać czy kod zadziałał?

niebo016 lubi to.
  10. igor_02

igor_02 Zaawansowany

u mnie dopiero zadziałał jak wpisałam małymi wszystko

niebo016 lubi to.
  11. RWM41

RWM41 Ambasador forum

U mnie też kopiowany z ogłoszeń nie działa, Po skopiowaniu z postu Rysia - owszem. Może dopisać w oficjalnym ogłoszeniu info?

12. SMOD_Atena

Bardzo to dziwne bo z reguły kod działa tylko wpisany w jednej formie a w innych nie działa. Przekażę Wasze uwagi, dziękuję wszystkim.

niebo016 i jak u Ciebie?

niebo016 lubi to.
  13. BA_Rock

BA_Rock Board Administrator Team Farmerama PL

Oficjalna wersja kodu jaką otrzymaliśmy jest taka jak w ogłoszeniu i ta powinna działać, ale...
    Wiem, że Ryś lubi korzystać z K-Meleona, więc z ciekawości sprawdziłam na tej przeglądarce i... faktycznie tam ten z samymi dużymi literami jest nieprawidłowy, za to ten NewYear2020 już działa. Dziwna sprawa, bo wcześniej nie było takiego problemu.

Nie wiem z jakich przeglądarek korzystają pozostałe osoby, u których zadziałała mieszana wersja kodu, ale u mnie wygląda to tak, że Mozilla, Chrome, Edge i Opera poszły na tej oficjalnej wersji i tylko K-Meleon sprawia problemy.

Czy mogłabym prosić osoby, u których zadziałała ta mieszana wersja kodu o informację z jakiej przeglądarki korzystają?

niebo016 i olgs3 lubią to.
  14. misiek1978

misiek1978 Chodząca legenda forum

ja korzystam z Chrome i działa dużymi literami

niebo016 i olgs3 lubią to.
  15. EkofarmaStaszka

EkofarmaStaszka Okazjonalny autor

na Operze zadziałał wpisany małymi literami

niebo016 lubi to.
  16. alexander56

alexander56 Generał forum

pozwole sie z Toba nie zgodzić bo u mnie na Moziili tez oficjalny nie zadziałał a dopiero przeszedł
    NewYear2020.

niebo016 lubi to.
  17. BA_Rock

Aleksander tu się nie ma co nie zgadzać, albo nie :) Ja tylko przedstawiłam jak to wyszło na moim kompie i u Ciebie jak najbardziej może być inaczej. Chciałam się upewnić czy, aby nie zależy to od przeglądarki, ale z tego co piszesz jasno wynika, że nie. To cenne info i bardzo za nie dziękuję :)

Edit: Jak coś, to jest już OO >>klik<<

niebo016 lubi to.
  18. Alairë

Alairë Generał forum

Mozilla Firefox - wersja 71.0 (64 bity) - zadziałało tylko ręczne wpisanie kodu dużymi literami. Skopiowanie kodu z ogłoszenia nie było możliwe - kod niepoprawny.

19. johanaa1988

johanaa1988 Analityk forum

NewYear2020 działa a NEWYEAR2020 nie (OPERA GX)

Ostatnie edytowanie: 1 stycznia 2020
  20. BA_Rock

Bardzo dziękuje za informacje. Przy kopiowaniu kodu trzeba uważać, żeby nie wkradła się jakaś niepotrzebna spacja, szczególnie na początku lub końcu.
    Tej jak napisałam wyżej jest już oficjalne ogłoszenie w tej sprawie i mam nadzieje, że pomoże ono tym, którzy mieli problemy z wpisaniem kodu.

Czy autor wątku ma jeszcze jakieś pytania?

niebo016 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.