Kod promocyjny FARM2020

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Asheja, 18 kwietnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Asheja

Asheja Forumowy żółtodziób

Witam!
    Otrzymałam od Farmeramy maila z informacją że mogę użyć tego kodu FARM 2020 do koca kwietnia.
    "Grasz już w FARMERAMA? Uruchom grę i użyj kodu * „FARM2020”, by otrzymać niemały zestaw imprezowych wejściówek, marchwiowo-jabłkowego sosu chutney, supernawozu i superpaszy!"

Gdzie i w jaki sposób mogę uzyc tego kodu?

Pozdrawiam!

myszot lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj Asheja.

Przeczytaj proszę całą wiadomość, jest w niej podane co trzeba zrobić i z jakiej strony zalogować się lub zarejestrować konto w grze aby móc skorzystać z kodu.

Po zastosowaniu się do wskazówek z emaila kod należy wpisać w odpowiednim miejscu:

Pojawi się wtedy okienko do wpisania/wklejenia kodu:

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. johanaa1988

johanaa1988 Analityk forum

Ja też dzisiaj dostałam ale on nie działa wyświetla się ż niedostępny dla mojego konta

myszot lubi to.
  4. SMOD_Atena

johanaa1988 jeśli wyświetla się taka informacja to znaczy, że kod nie jest przeznaczony dla konta, na którym próbujesz go wpisać. Z tego co wiem to trzeba mieć konto zarejestrowane na stronie partnerskiej, w emailu z kodem z pewnością taka informacja jest podana.

Czy Autorka wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

5. jagoda1953

jagoda1953 Chodząca legenda forum

Witam
    A ja nic nie dostałam, a kiedyś dostawałam :(

6. SMOD_Atena

jagoda1953 ja też nie dostałam i nie mogę zrealizować podanych wyżej kodów bo nie są one przeznaczone na moje konto. Jest to zrozumiałe bo nie rejestrowałam konta na portalu, który te kody Graczom udostępnił.

Czy Autorka wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

jagoda1953 lubi to.
  7. jagoda1953

Na portalu ?? czy mam rozumieć na FB ?? czy gdzie indziej ??

8. SMOD_Atena

jagoda1953 nie otrzymujemy ze stron partnerskich informacji o kodach, itd... O tym, że Graczom, którzy rejestrowali konta u któregoś z partnerów BP są przez nich udostępniane jakieś kody dowiadujemy się od tych Graczy (jeżeli o tym na forum napiszą). Z tego co Gracze pisali to obecnie takie kody udostępnia i wysyła w formie emila Wirtualna Polska czy Jeja.

Asheja czy masz jeszcze jakieś pytanie?

jagoda1953 lubi to.
  9. jagoda1953

Mam pocztę na WP ale na innych grach nic,wiec chyba nic z tego.Ale z tego co wiem to jak się na FB pojawi kod to niektórzy dostają i ten kod działa u wszystkich. Ja już nie mam pytań

10. SMOD_Atena

jagoda1953 na FB jest oficjalne konto Farmeramy i jeśli ktoś je śledzi to w nagrodę może trafić na udostępniane co jakiś czas kody ale o nich też nie otrzymujemy informacji.

Widzę, że Autorka wątku również od wczoraj nie ma pytań więc zamykam temat.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.