kod po raz kolejny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika rysio, 23 stycznia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mikusia67

Mikusia67 Czeladnik forum

Nie ma i nie będzie... tak potraktowała PT. dziękuję :( nikt przecież nie wprowadzi kodu dwa razy więc można sprawdzić czy dotarł kod czy nie

2. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Ja dostałam i owszem kod,ale nie do tej farmy co trzeba. Kilka lat temu miałam jeszcze jedno konto ale zablokowali mi je i od parę lat nie da się na nie wejść,a teraz o dziwo na tamte konto przysłali mi kod a na te na którym gram nie dostałam nic. Jak to jest to oni nie wiedzą,że tamto konto nie działa i wysyłają mi tam kod i różne powiadomienia,a nie na to konto co na nim gram. Jedn bałagan tam mają.

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

anula2501 cieszę się, dziękuję za informację.

yvonnege_ w takim razie kontynuuj proszę korespondencję z PT.

Mikusia67 jeśli nie masz potwierdzonego adresu email powiązanego z kontem w grze i nie zaznaczono opcji Otrzymuj Newsletter to nie otrzymasz z Bigpoint żadnych informacji o grze w formie Newslettera. Nic na to nie poradzimy.

Renia1920 jeśli konto nie zostało usunięte i na adresie nadal jest opcja otrzymywania Newslettera włączona to takie wiadomości będą wysyłane. Jeżeli na nowym koncie również masz potwierdzony adres email, włączone otrzymywanie Newslettera, sprawdziłaś wszystkie zakładki na poczcie i nie odnalazłaś wiadomości z wczorajszego dnia z kodem bonusowym to zapraszam do PT.

rysio czy masz jeszcze jakieś pytanie?

4. *dzuga*

*dzuga* Komisarz forum

też myślałam, że może nie mam, ale opcja newslettera, o dziwo, była włączona.
    na gazecie mam tylko zakładkę SPAM (sprawdzona), reszta zakładek (poza odbiorczą/wysłaną) jest pusta.

5. bogusiak80

bogusiak80 Chodząca legenda forum

rysio napisał:
    i co zrobic jesli prawdopodobnie usunalem bez czytania info dot akcji urodzinowej. jeśli tam by kod to wspaniale ze o tym pisze sie po czasie.
    Jeśli usunąłeś nie czytając to sprawdź kosz w poczcie,jak go nie opróżniłeś to wiadomość będzie.​

6. SMOD_Atena

*dzuga* kontynuuj w takim razie korespondencję z PT, tutaj nic więcej nie wymyślimy.

bogusiak80 dziękuję za pomoc.

Czy Autor wątku chciałby jeszcze o coś zapytać?

7. SMOD_Atena

Renia1920 na marginesie proszę o zmniejszenie ilości wierszy w podpisie sygnatury, dopuszczalne są 2 i bez spacji.

8. evitka40

evitka40 Młodszy ekspert

no dobra, to proszę mi powiedzieć jak tego newslettera dostać? Bo dostaję newsletterów mnóstwo na skrzynkę z róznych instytucji, miejsc itd. Nawet ostatnie przyszły wczoraj.... Nie wyłączam tego, bo czasem jest przydatne. A potwierdzenia platnosci przychodzą do innej zakladki, która też sprawdzałam.

9. SMOD_Atena

evitka40 otrzymywanie Newslettera w grze Farmerama jest niezależne od tego typu wiadomości z innych instytucji. W każdej z nich trzeba taką opcję włączyć/ wyrazić zgodę. W naszej grze otrzymywanie Newslettera zaznacza się podczas rejestracji konta, można też później zrezygnować i włączyć tę opcję w dowolnej chwili. Wszystkie informacje znajdziesz w poradniku: Newsletter.

Czy Autor wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

julkalulka111 lubi to.
  10. evitka40

evitka40 Młodszy ekspert

udało mi się to naprawić, dziękuję, ale nie wiem czy ten kod przyjdzie z opóźnieniem....zobaczymy. Dzięki.

11. SMOD_Atena

evitka40 cieszę się, że udało się naprawić i włączyć otrzymywanie Newslettera ale jeśli zrobiłaś to dopiero teraz to obawiam się, że na wczorajszy kod jest już za późno. Od tej chwili dopiero będziesz otrzymywała wiadomości o grze na adres email powiązany z kontem w grze.

Czy Autor ma jeszcze jakieś pytanie?

12. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Ja dzisiaj włączyłam Newsletter i zastanawiam się czy Pomoc Techniczna pomoże w uzyskaniu kodu ?

13. SMOD_Atena

julkalulka111 przykro mi ale kody nie są rozsyłane przez PT i na otrzymanie wczorajszego Newslettera jest już za późno.

rysio czy masz jeszcze jakieś pytanie?

julkalulka111 lubi to.
  14. fg-1

fg-1 Komisarz forum

Witam ja wysłałam wczoraj wieczorem potwierdzenie newslettera i do dzisiaj brak kodu, co z tym fantem mam zrobić hmm:p

15. SMOD_Atena

fg-1 z tym fantem to już nic raczej nie zrobimy, emaile z Newsletterem były wysyłane wcześniej.

Czy Autor wątku ma jeszcze jakieś pytanie (nie wiem, który już raz o to pytam :oops:)?

16. czarna82

czarna82 Czeladnik forum

Witam a co było za kod bo ja se wiadomość na poczcie usunełam i nieprzeczytałąm pozdrawiam

17. SMOD_Atena

Witaj czarna82, jeśli usunęłaś tylko do kosza to tam powinna jeszcze ta wiadomość być.

A kod zawierał :

Autowieniec 2000

5 000 PD co 10 h; 4 małe pola

rysio już nie pytam, czekamy na odzew z Twojej strony.

18. rysio

rysio Półbóstwo forum

19. czarna82

czarna82 Czeladnik forum

wiadomość była w spam a tego nieodzyskam bo usunełam kosz

20. SMOD_Atena

Skoro usunęłaś wiadomości z kosza to już nic na to niestety nie poradzimy.

W takim razie temat zamykam i miłego popołudnia życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.