kocyki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Lolcia94, 11 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Lolcia94

Lolcia94 Forumowy żółtodziób

Mój problem polega na tym, że w stodole miałam 6 kocyków, ustawiłam młyn na produkcje następnych 5, ale po minięciu całego czasu produkcji wyskakuje, że aktualnie mam tylko 7 kocyków zamiast 11, które powinnam mieć. Chciałabym je jakoś odzyskać, bo materiał na nie nie jest tani i błąd ten uniemożliwia mi dokończenie misji.

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Lolcia94, czy przypadkiem nie oddałaś kocyków do misji właśnie? Może pomyliłaś się w liczeniu?
    Na początek spróbuj się wylogować z gry i zalogować ponownie. Jeżeli kocyków nadal nie będzie spróbuj zmienić przeglądarkę. Jeżeli i to nie pomoże wyczyść ciasteczka i pamięć podręczną, sprawdź jaką masz wersję AFP (czy jest aktualna). Tutaj masz, proszę, poradnik, który powinien Ci pomóc: ..::klik::..
    Jeżeli możesz napisz tutaj, czy po zastosowaniu się do wyżej podanych wskazówek kocyki się odnalazły. :)
    Jeżeli to nie pomoże i kocyków nadal nie ma, pozostaje kontakt z Pomocą Techniczną (poradnik jak to zrobić: ..::klik::..), gdyż z pozycji forum nie można sprawdzić co stało się z Twoimi kocykami.
    Życzę spokojnej nocy, mam nadzieję że kocyki się znajdą :)

3. Autorka była dzisiaj obecna na forum ale więcej pytań nie widzę więc zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.