Kocyki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ***kacper***, 8 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Około 2 w nocy włączyłam produkcje kocyków. Młyn pracuje , ale do tej pory zamiast 3 wyprodukowanych dopisało mi tylko 1. (+ 1 z poprzedniej produkcji czyli zamiast 4 mam 2)
    Młyn przestraszył się zgłoszenia i dopisał właśnie pozostałe kocyki. Pozdrawiam. Miłego dnia.

Ostatnie edytowanie: 8 stycznia 2015
  2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witaj :) Sprawdź może jeszcze raz stan w stodole, oraz ilość zadań przez Ciebie ukończonych. Być może oddałeś już kocyki do spółdzielni. Jeśli nadal stan kocyków nie będzie się zgadzał, to proponuję zastosowanie się do wskazówek zawartych w TYM poradniku. Pamiętaj również, aby wychodzić z gry poprzez opcję wyloguj. Na koniec dodam, że jeden kocyk jest produkowany około 2 godzin, więc troszkę to trwa.

Ewentualnie, jeśli to nic nie pomoże, możesz napisać do Pomocy technicznej. Tam zostanie wszystko dokładnie sprawdzone.

3. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Dzięki. Miłego dnia.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja również dziękuję,miłego dnia życzę i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.