Koci chaos pnącze

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika IRENOWO, 29 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

Witam . Są do wymiany itemy kocia drzemka, szafka katka i plac zabaw dla kotka ale koteczka brak...nawet z minusikiem nie jest zaznaczony...dlaczego? pozdrawiam:)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj Ireno.

Wygląda na to, że ten item jest wyłączony z G&T, albo po prostu o nim zapomniano. W każdym bądź razie wybrać do wysłania tego itemu nie można i dlatego też nie ma go na liście. Spróbuję dowiedzieć się czegoś, ale wątpię żeby teraz został dodany. Mogę się mylić oczywiście i bardzo proszę o cierpliwość.

3. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

dzięki ...też tak myślę ze zapomniano o nim ...bo był pomijany na gt. A więc czekam na następną wymianę

4. SMOD_Atena

Otrzymałam informację, że niestety ten item nie zostanie dodany w tej edycji, ale nie wiadomo niestety jak będzie w przyszłych edycjach.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

6. SMOD_Atena

Ja również dziękuję i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.