Kochamy koty

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika gaga400, 11 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gaga400

gaga400 Forumowy żółtodziób

Zakończyłam zadanie kochamy koty gdzie jedną z ostatnich nagród była czerwona hodowla kotów ale nigdzie nie mogę jej znależc .Czy ktoś mi może pomóc i podpowiedzieć gdzie jej szukac bo na pasku z zagrodami jej nie ma.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wyloguj się proszę i ponownie zaloguj do gry. Po ponownym zalogowaniu skorzystaj z wyszukiwarki inwentarza (prawy, górny róg) i wpisz nazwę zagrody lub jej część, np...kot.

Daj proszę znać czy zagroda się odnalazła?

3. gaga400

Zrobiłam jak mi napisałaś i na pasku pokazała się tylko zwykła zagroda dla kotów i żółta zagroda .Jedną zwykłą i pomarańczową mam na polu .Niestety czerwonej zagrody nadal nie widzę.

4. SMOD_Atena

Jeśli wykonałaś zadanie finałowe za 288 600 SG, w którym nagrodą jest czerwone ulepszenie, nie nałożyłaś tego ulepszenia na żadną zagrodę i w pasku nie ma to napisz proszę do PT, tutaj poradnik: Pomoc Techniczna, tam Twoje konto zostanie sprawdzone.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

5. gaga400

Tak zrobię.Dziękuję za pomoc.

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.