koc piknikowy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika amella_stella, 12 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. amella_stella

amella_stella Forumowy żółtodziób

Jak wyprodukowac koc piknikowy, szukalam wszędzie, pomóżcie...

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Koc piknikowy to produkt fabryczki specjalnej "Młyn", która była do zdobycia podczas eventu "Farmerski kemping" 2014. TUTAJ tabelka z FAQu. Obecnie nie można jej zdobyć, natomiast koc piknikowy możesz zakupić na targu.
    Czy masz jeszcze jakieś pytania?

3. amella_stella

Dziękuję za odpowiedź, ale czy to znaczy, że dzisiaj nikt go nie może wyprodukowac, więc dlaczego on się znalazł na targu?

4. MOD_November

MOD_November Nadzorca forum

Koc piknikowy w dalszym ciągu może zostać wyprodukowany przez tych graczy, którzy zdobyli fabryczkę "Młyn" w evencie "Farmerski Kemping", a tym samym jego sprzedaż na targu jest jak najbardziej możliwa :)

5. amella_stella

W takim razie czemu ja nie mam młynu? Wszystkie eventy zawsze mam ukończone?

6. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Hmmm, jeśli jesteś pewna, że ukończyłaś ten event, sprawdź dokładnie w zakładkach ze zwierzątkami, czy nie masz gdzieś tej fabryczki. Event opisany jest TUTAJ.

7. amella_stella

dziękuję za odpowiedz :)

8. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Bardzo proszę ;) Rozumiem, że wszystko jest jasne, więc temacik zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.