koala

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -adek2002-, 25 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -adek2002-

-adek2002- Czeladnik forum

Nie dolicza mi koali,od paru dni mam dwie zagrody dla koali,zbieram dwa razy dziennie i ciągle mam pięć sztuk.Dlaczego?Jak to naprawić?

2. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

a dajesz im pasze?

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

-adek2002- z pozycji forum nie sprawdzimy, jeśli coś się nie zgadza to zapraszam do PT, tutaj poradnik jak wysłać zgłoszenie: Pomoc Techniczna.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

-norbijas- dziękuję za pomoc, ale jak Gracz pisze, że zbiera te koale, to chyba najpierw musi nakarmić ;)

4. -adek2002-

-adek2002- Czeladnik forum

Napiszę do pomocy technicznej,dzięki.

5. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

nie do konca musi je karmic;) jak zbierze kombajnem,,a nakarmi stajennym to moze nie widziec ze ,brak paszy;)

***kacper*** lubi to.
  6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i tutaj temat zamykam.

-norbijas- też jest taka możliwość, ale gdyby wcześniej nie nakarmił to jednak zagroda nie byłaby gotowa do zebrania i zebrać nie miałby co ;)

-norbijas- lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.