koło

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika foremka., 3 listopada 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. foremka.

foremka. Zaawansowany

Jak kręcę imprezowym kołem fortuny i wypadną mi w nagrodę 2x imprezowe wejściówki to nie dopisuje mi ich do ogólnej sumy wejściówek które mam dostępne. Dziś tak 3x mi zrobiło i specjalnie sprawdzałam stan jaki mam wejściówek i mimo wylosowania nic się nie zmieniło.
    Czy jest jakiś limit posiadania imprezowych wejściówek? Bo mam ich 500 i może dlatego że mam przkroczony jakiś limit. Sama już nie wiem.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Limit jest na darmowe próby - 99, na imprezowe nie ma limitu a te trafione na kole z pewnością zostały dopisane ale jeśli trafia się akurat nagroda w postaci imprezowych prób to są one dopisywane już w momencie zakręcenia kołem a nie po jego zatrzymaniu. Zwróć proszę na to uwagę. Jeśli jednak masz jakieś wątpliwości to zapraszam w celu sprawdzenia konta do PT, zgodnie z poradnikiem: Pomoc Techniczna.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. foremka.

foremka. Zaawansowany

Dziękuję za podpowiedź. Będę czujniej obserwować koło już przed zakręceniem może faktycznie dodaje już na początku kręcenia. W razie jak faktycznie nie doda nagrody to wtedy będę pisała odwołanie.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, zapewniam, że jest tak jak napisałam, sprawdzaliśmy to już wielokrotnie.

A skoro nie masz dalszych pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.